Ali Koç: “Ne hikmetse fahiş hatalar nedense hep Galatasaray lehine!”

Kafa atip kirmizi gormemesini dogru bulmuslar

Fb Bjk maci icin gerilsinler iyice. Bir tasla iki kus vuracagiz yakinda.

Bence yönetim cevap vermeli. Bunlar sürekli her hakem hatasında işi bize bağlıyorlar. Trabzon maçında hakem çıkıp bizi doğradıktan sonra açıklama yapsan neye yarar. Şimdi yapacaksın, kesin sesinizi diyeceksin.

Şuan fenerlilerin space odasını dinliyorum, adamlar inanılmaz kafayı yemişler. Fatih Terim başkan, Mehmet agar federasyon başkanı olacakmış. Bu sene ve önümüzdeki 3 sene bizi şampiyon yapıp, avrupadan bir kupa daha almamızı sağlayacaklarmış.

Futbol dışında her türlü pisliği konuşuyorlar. Siyaset devreye girmeliymiş, UEFA'ya gidilmeliymiş filan. Inanılmaz pişkin, arsız bir camia bunlar yavv.

Keşke ligden çekilseler. Ülke futbolunu geçtim, tüm ülke kurtulur.

gs kongre üyesi haldun simavi

DTcAKdkXcAAiYoe
Kongre üyesi değilmiş wasfi

Bence yönetim cevap vermeli. Bunlar sürekli her hakem hatasında işi bize bağlıyorlar. Trabzon maçında hakem çıkıp bizi doğradıktan sonra açıklama yapsan neye yarar. Şimdi yapacaksın, kesin sesinizi diyeceksin.

Şuan fenerlilerin space odasını dinliyorum, adamlar inanılmaz kafayı yemişler. Fatih Terim başkan, Mehmet agar federasyon başkanı olacakmış. Bu sene ve önümüzdeki 3 sene bizi şampiyon yapıp, avrupadan bir kupa daha almamızı sağlayacaklarmış.

Futbol dışında her türlü pisliği konuşuyorlar. Siyaset devreye girmeliymiş, UEFA'ya gidilmeliymiş filan. Inanılmaz pişkin, arsız bir camia bunlar yavv.

Keşke ligden çekilseler. Ülke futbolunu geçtim, tüm ülke kurtulur.
Böyle bi özellik varsa sırayla yapalım da türk futbolu gelişsin 🤣🤣🤣

Böyle bi özellik varsa sırayla yapalım da türk futbolu gelişsin 🤣🤣🤣
Ya inanılmaz sinirlendim, dayanamadım çıktım. Bunlar nasıl insanlar ya. Bir ara Beşiktaş'a da sallamaya başladılar. Galiba bjk açıklama yapmış.

Bunların kendileri birer terör örgütü, her boka fetöcü demelerinden belli.

Ya inanılmaz sinirlendim, dayanamadım çıktım. Bunlar nasıl insanlar ya. Bir ara Beşiktaş'a da sallamaya başladılar. Galiba bjk açıklama yapmış.

Bunların kendileri birer terör örgütü, her boka fetöcü demelerinden belli.
Futbol kısmının bok çukuru ülke adına
En basit tabiri bu

Geri
Üst Alt