Ali Koç: “Ne hikmetse fahiş hatalar nedense hep Galatasaray lehine!”

bunların şiraze bizim uefa kazandığımız zaman kaydı ilk. sonea denizliyi o kadrolarıyla yenemediler. 2010 şimdi amatöre koşan bursaya şampiyonluk kaptırdılar. 2012 kadıköyde bize kupa kaptırdılar. yıllardır bekleddikleri adam 5 yıldır kendilerini rezil ediyor. resmen kafayı yediler. ha bi de 9 yıldır kupa yok. 15 yıldır mşl yok. zuahahahahahhahha

Bu, adamı zorla günaha sokmak için çok uğraşıyor. Şunun ne olduğunu da görmeyen kalmadı ya dünya gözüyle en çok ona seviniyorum.

Sivas maçı nasıl 3puan lan ben halen o cümleyi okuyorum

Ulan ne Sivas maçıymış arkadaş. Sanki ona gol verseler bizimkiler ardından atamayacak. Geçtim nelsson un pozisyonunu da...

Kadro iyi degil, hoca desen eh iste, baskan ve yonetim desen ahahahahha, daha transfer bile yapamiyorlar. Tek umutlari bu sekilde taraftari ve takimi atesleyip son duzluge girerken bir daha mac kaybetmemek. Bakin hakemleri etkilemek demiyorum, zaten sezon basindan beri hemen hemen her macta lehlerine kararlar var. Bizim macta bile kayirildilar.

Bu macta takim biraz kipirdandigi icin taraftar da arkalarinda. Bundan sonraki ilk takilmada dagilirlar.

Hem kendi maçlarında hem de Galatasaray’ın maçlarında hakemleri baskı altına almak için söylenen, söyledikleri tek kelimenin doğru olmadığı kendileri tarafından da bilinen, taraftarlarını yatıştırmak ve tatmin etmek için söylenen, yıllardır süregelen başarısızlığa kılıf, mazeret aramak için yapılan açıklamalar.

Adamların, sadece geçen hafta 1-0 gerideyken ve oyundan düşmüşken dünya tarihinde görülmemiş şekilde direkten dönmüş penaltıları kalecinin ayağı çizgide değil diye tekrar edildi.O kadar rezil bir karar ki dünyada bir tane örnek bulup getiremediler bile..Maçtan sonra medyada konuşan bile olmadı.

Bir kulübün,ailenin şımarık çocuğu gibi her yaptığı yanına kalirsa her şeyi ister her şeyi bekler..

Bunlar böyle kudurdukça zevk alıyorum.

Kahkahalar eşliğinde eğleniyoruz. Bu kadar söylediği ciddiye alınmayan bir kişi daha yok. :D

Olay budur. Bu aymazların her platformda tescillenen şikelerini her fırsatta yüzlerine vurmadıkça, bu sene özelinde Ümraniye-Antalya maçlarında hakem eliyle lige tutunduklarını dile getirmedikçe, lehlerine en çok hakem kararı alınan, en çok penaltı verilen lanet bir oluşum olduklarını yüzlerine yüzlerine vurmadıkça her yerden algı yapmaya, satın aldıkları medya organları ve sözde spor yorumcularıyla utanmazlık yapmaya devam edecekler.

Geri
Üst Alt