Ali Koç: “Ne hikmetse fahiş hatalar nedense hep Galatasaray lehine!”

lale, bizim maçta niye konuşmadınız aynı hakemi, beceriksiz yalı çocuğu ???

LANNN

GS DE ALI PALABIYIK DUDUGUNU ASSIN DEDI

DUNKU MACIN GS ILE NE ALAKASI VAR YAHUUUU

Ya bu tinerciler açıklama yayınlamış, açıklamada "yanlış kararlarla lider olan galatasaray" diyor, çıkarın lan sezon boyunca herkesin lehine ve aleyhine yapılan hataları, bakalım aradaki puan farkı kaç oluyor? organize kötülük diye boşuna demedi zamanında Fatih Terim, çok yakın bir zamanda bizi doğramaya kalkabilirler, umarım olmaz ama olursa ortalığı yıkmamız gerek, t

Olmayan penaltılarla lider olmuşuz, ligin başından beri 4 penaltı verildi onun da sadece 2 tanesi tabelaya yansıdı, tiner çekerken klavyeye dökmüşler sanırım

bu meczupların hezeyanlarını dikkate almamak, kulüp olarak cevap vermeye tenezzül etmemek gerekir,

Yüzsüz insan. Diyecek söz yok.

Saha dışına çekmeye çalışıyor bizi çocuk mu var karşında ali ;D

Lannnnnn yaaa bak başa dönüyorum dönüyorum çıldırıyorum

Yahu bu ülke nasıl bir hale geldi

Yakında biri yoğurt siyahtır diyecek ve 20 milyon kişi kabul edecek galiba

Ne olmayan penaltısı lannnn iyi misiniz olum

Lütfen söyleyin hangi penaltı ile haksız gol bulmuşuz, hangisini söylüyorsunuz?

Şu takımın bugüne kadar oynadığı tüm maçlar içinde lehine verilen tek bir tartışmalı karar var, o da Sivas maçındaki iptal edilen gol.

Ona da kesin olarak hatalı diyemiyoruz, bildiğin nasıl kullandılar bunu ya, VAR KAYITLARI BIR KERELIGINE ACIKLANDI lan bu nasıl olur.

İnanılmaz bir riyakarlık var ortada, bu yüzden de şu tramvalariniz bitmiyor bakalım neyi yaşayacaksınız sırada.

s-f11ae3ba6edb9d623619fc617205f5331314e79d.jpg

:sarıkalp::kırmızıkalp:

Bunların alayı karaktersiz , şerefsiz.Bunlarin istedigi algı yaratıp bedavaya 3 puan alıp, bizim de hakem hatasıyla kaybetmemiz.O yüzden bu kadar bu tantana alayı karaktersiz çünkü bugün.Konya maçında Valencia rakip sahada yürürken adil selam verdi diye penaltı çalınsa işte bu yüzsüzler kafasını kuma gömerler.Bunlarin istedikleri çok açıkça belli

Bu zengin aileler ilk başlarda sürekli olarak para aileden çıkmasın diye akraba evliliği yapıyorlardı, Ali Koç da o genden nasibini almış sanirim

Geri
Üst Alt