Haber Ali Koç: "Osimhen'in Galatasaray'a gelmesi çok iyi oldu..."

ulan bu ifbliler heryerde bize iktidar yandaşı kulüp demiyo muydu

herif alenen cumhurbaşkanımızla yakınlaşmamızdan rahatsızlık duyanlar var dedi

camia'ûl gülünç
Ya birak abi, normalde goygoy seviyesi ustune cikmam bizle fener didismelerine - pekte kalmayan tatli didisme ama su herifin surecinde;

Bana terorist imasi yapildi, fetocu imasi yapildi gs taraftari olarak...
Ataturkcu mentalite sanki sadece fener camiasinda vardir modlari kasildi...

Ben bunlari daha once yasadim, bunlari baska formda yasadim...o yuzden yanak ponciklerinede karsiyim, siyasilerle kasilmalara da karsiyim..illet oluyorum

Bu adam senin benim gibi Gsli yav. Yoruma bak dusuk viteste kurtaricilari oldu. Bunu biz dd diyoz osi fln olmasa yanmistik diye

bAṢKanim

🤣🤣🤣🤣

Ali Koç: "Mahmut Uslu'yu yalan makinesine bağlayın, makineyi bozar."

Bunlar seneye olimpiyat stadında mı oynayacaklar?
Keşke en baştan yabancı hakem ayarlasak. Ekimde havlu atarlar

Ali Koç: "Fenerbahçe’nin 11 yıldır şampiyon olmamasının futbolun olağan akışıyla hiçbir alakası yoktur. Aziz Başkan döneminde de şampiyonluklarımız çalındı."

Tatava yapmasın, o kadar mutlu olduysa bonservisi için elini cebine atsın(!)

1746641638439.webp

Ali Koç: "Hakemlerden dolayı şampiyonluk kaybettik demiyorum ama Galatasaray - Beşiktaş maçını hatırlayın, 8 kart verilmedi. Ancak son dönemdeki hatalarımızdan dolayı biz elimizle verdik. Hakkını verelim, Galatasaray son dönem vitesi artırdı ama düşük viteste yardımlar oldu."

Fenerliler yine gtünde dolaşacaklar gitme sana muhtacım diyerek…

Aziz yıldırım diyor yalıyor Aziz Yıldırım'ı başkan olmasın diye. Benim tanıdığım aziz bunu yemez

Bu herif senaryoya dayali satasma ve "biz onurluyuz" moduna girdiginde kravatinin alip asagiya itiyor.

Poker falan oynayamaz bu herif

Geri
Üst Alt