- 20 Haziran 2011
- 60.797
- 69.079
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallahbirazdan icardi den bir paylaşım gelir mi?![]()
Cuma günü şenlik var adminimMahmut Uslu'dan Ali Koç'a: Benim bir tane yalanımı bulamayacağını bütün kamuoyu bilir. Gerekli cevabı basın toplantısında vereceğim.
büyük başkan bazen pot kırıp kendini deşifre ediyor bizi de korkutuyorfenerli rolünü o kadar iyi oynadım ki, yalnızken bile gece ahmet ercanlar izlemeye kalkıyordum
Allaaaahhhh!! Ortalık karışıyor. Şenlik var!!Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a: Benim bir tane yalanımı bulamayacağını bütün kamuoyu bilir. Gerekli cevabı basın toplantısında vereceğim.
Karaktersizin önde gideni.Surat olmuş kösele.Bir gram utanması yok.Bir gram utanması olsa zaten şu zamanda bu programa çıkmazdı.Bir insan olarak artık buna kızamıyorum sinirlenemiyorum o duygularım geçti sadece acıyorum.Yabancı VAR gelene kadar çok büyük hayatlar yapıldı diyor şerefsiz
Kaç maçı hakem yüzünden katlettin lan göt
Dursun özbek ve yöneticiler hakkında düşüncelerim bellidir.Fakat konu insanlıksa dürüstlükse siz o adamların tşaklarının kılı olamazsınız şerefsiz.Ali Koç: "Bir takım futbolcusu, başka kulübün başkanına aşağılayıcı harekette bulunuyor! Onların yöneticisi bir şey yapmıyor, yapmaz! Onların hamurunda var!"