Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.176
- 6.592
- 1.243
Yanlış kişiyi sevk etmişler. Fatih hocayı sevketmeleri gerekmiyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi sen bilirsin bana bi tablet kılıfı lazımYav he he.
Kim diyor, olmaz öyle şey.Maç 1-0 dan tekrarlancak sanırım, şaka gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orjinalini almanı tavsiye ederim, eğer yoksa yurtdışından getirt 1-2 hafta beklersin ama değer yani Türkiye'den marka olmayan ürünleri almanı tavsiye etmem benzin istasyonu gibi kokuyor zira ürünler.Abi sen bilirsin bana bi tablet kılıfı lazım
Daha kanser olmadik bakalim ogrenci hayati btisin paramiz olunca insan gibi yasamaya baslayabiliriz heraldOrjinalini almanı tavsiye ederim, eğer yoksa yurtdışından getirt 1-2 hafta beklersin ama değer yani Türkiye'den marka olmayan ürünleri almanı tavsiye etmem benzin istasyonu gibi kokuyor zira ürünler.
Kim diyor, olmaz öyle şey.
Yeni sistem kurdum geçenlerde, custom temalı markasız gamepad aldım öyle ucuz falan da değildi ama markasızdı işte abartmıyorum ben hayatımda bu kadar ağır kokan bir şey görmedim. Evde bildiğin makina kimya endüstrisi gibi koktu elime değmeden attım direkt para çöp oldu, dikkat etmek lazım hakikaten.Daha kanser olmadik bakalim ogrenci hayati btisin paramiz olunca insan gibi yasamaya baslayabiliriz herald
Sence ne olur,reddedilir mi başvuru
amatörce yapılan işleri kötüleme derim.hocam prof oldular dedi ama bunlar çok amatörce iş yapmaya devam ediyorlar yawgöstermelik olduğunu herkes anladı
aliexpress veyahut ebay'den felanda alisverisi biraktim ben. yine arasira amazon'dan alisveris yapiyorum ama oyle henuz kotu bisey gelmedi elime.Yeni sistem kurdum geçenlerde, custom temalı markasız gamepad aldım öyle ucuz falan da değildi ama markasızdı işte abartmıyorum ben hayatımda bu kadar ağır kokan bir şey görmedim. Evde bildiğin makina kimya endüstrisi gibi koktu elime değmeden attım direkt para çöp oldu, dikkat etmek lazım hakikaten.