Ali Koç, RAMS Park'a Gelip Herkese Saldırdı

pişikolisi hiç iyi değil bu adamın. Aziz Yıldırım da gelince hepten delirmiş. Milyarların var. Ama rezil oluyorsun. İlginç bir vaka

Hiç kusura bakmayın taraftar da bitmiş bu kulüpte. Maçta yapılan aptallıklar bir tarafa şu an o stadı etrafı dolu olmalıydı.
onlar taraftar degilki buyuk cogunlugu yurtdısından ve farklı sehırlerden foto çekmeye gelen 50 bi tane tipi tip
ki zaten onların rezilligi takıma yansıdı

Kazanırsın maçtan sonra kutlarsın, kızdıracak paylaşım yapılır, dalga geçersin. Bunlar işin zaten özünde olan şeyler, arkadaş kazandıktan sonra niye hala kavga çıkarmaya çalışıyorsun? Amaç ne ? İnanılmaz yordular insanları ya.

mac bitince oyuncular tekrar sahaya gelebiliyormu stat ışıkları ,ses sistemleri kapatılmıyormu

Uzun zamandır söylüyorum yine söyleyeceğim Özbek'i yönetimi eleştirelim ama uzun zamandır devletin savcıların görevini yapmadığını söylüyorum onlar görevini yapmadığı sürece bu adamlarda futbolu böyle terör ortamına çevirmeye devam edecekler. Ali Koç'un amacı sokakta kan akması iki tarafın taraftarlarının birbirine girmesini istiyor büyük olaylar çıksın istiyor ve savcılar bunu izliyor.

Alkolik diyecektin. Madde bağımlısı diyecektin. Rezil herif konuşmayı bilmiyorsun.

parti müziği çalıyor it oğlu itler orada son ses fener ağlama çalacaktın çıkarlarsa çıksınlar o sese reziller.

Çok sevindim, ben de bizimkiler haftaya nasıl motive olacak diyordum, salaklar uyuyan aslanı uyandırdılar.
Gerçekten çok iyi oldu bu, bir haftadır kimse derbi konuşmamıştık, taraftar dahil tüm camia kolay yeneriz havasına girmiştik, yenilgiyle de havamız sonmüştü ibre onlara dönebilecekken Ali sağolsun yine bizi uyandırdı, bu gazla haftaya konyanın içinden geçeriz

Geri
Üst Alt