Ali Koç, RAMS Park'a Gelip Herkese Saldırdı

Ali kıran baş kesen oldular kafalarına eseni yapıyorlar ve devlet tff polis hepsi şımarık bir zengin züppenin kafasına eseni yapmasını, kendi koyunlarını gütmesini izliyor
Tanıdığım fenerliler var trabzondan sonra işte böyle hem yeneriz hem döveriz diye böbürlenen gerizekalı tipler
Adam çok tehlikeli yerlere getirdi camiayı, oyuncularını, etrafındakileri
Birileri bir gün ölecek ama ondan bile mağduriyet çıkarırlar bunlar

Gençliğinde futboldan men yiyecekken kayrılan herifin son yıllarda yapmadığı vukuat kalmadı. Yeterince zenginsen ya da belli bir güruhtansan her yaptığın yanına kâr kalıyor.

Gerçekten ilahi adalet diye bisey varsa, koc cocugunun başına kötü şeyler gelmeli

Ya arkadaşlar devletin büyükleri bile adama dur diyemiyor stad müdürü ne yapsın.

Gerçekten bu işin boku çıktı artık.

Ah be koca yurekli agabey birak sevinsin kodum aşağılık komplekslileri nolacak sanki bu teroristlere bulasilir mi

GN-FbD7WkAA1CeK

Sampiyon oldu sanki , haftaya görüşürüz
konu şampiyonluk değil burda - umrunda da değil.

herifin güç-sarhoşluğu mu denir ne denir - o hastalığı var . kitleye hitap etme - kile harekete geçirmek için deliriyor..

faşist herif faşist

konu şampiyonluk değil burda - umrunda da değil.

herifin güç-sarhoşluğu mu denir ne denir - o hastalığı var . kitleye hitap etme - kile harekete geçirmek için deliriyor..

faşist herif faşist
Onu anlıyorum da haftaya napacak bu yavşak sürüsünü nasıl güdecek bakalım

Fatih hocam yöneticilik için ne bekliyorsun yav bu şımarak herife agzının payını diledigin gibi ceza almadan da verebilirsin üstelik yoneticilikte.

Onu anlıyorum da haftaya napacak bu yavşak sürüsünü nasıl güdecek bakalım
onlarında umrunda değilki...

onlara sorsan "zaten kirli yönetim belliydi ..." - bizi yendiler ya 10 kişi dünyalar onların oldu taraftar olarak.

hastalıklı bir mantalite bu işte - cidden inanıyorlar tüm GS camiasının fetö/terorist falan olduğuna - gerçekten böyle bakanlar var - onların zirvesi Ali Koç ... ilk tohumlarını eken Aziz Yıldırım...

çok saçmasapan yerlere gidiyor - cidden gidiyor. normal şartlarda şu harekette bu adamlardan nezarete alınması gerekenler falan olması lazım - kaç tane suç var şurda acaba...

Şikeciler anladı artık ne yaparsak yapalım bize bir şey olmaz diye. Burda açık açık tehdit eden adam kapılı kapılar ardında hakemlere tffye filan neler diyordur. Hasbelkader İstanbul son maç öne geçse artık o staddan canlı çıkmazlar

onlarında umrunda değilki...

onlara sorsan "zaten kirli yönetim belliydi ..." - bizi yendiler ya 10 kişi dünyalar onların oldu taraftar olarak.

hastalıklı bir mantalite bu işte - cidden inanıyorlar tüm GS camiasının fetö/terorist falan olduğuna - gerçekten böyle bakanlar var - onların zirvesi Ali Koç ... ilk tohumlarını eken Aziz Yıldırım...

çok saçmasapan yerlere gidiyor - cidden gidiyor. normal şartlarda şu harekette bu adamlardan nezarete alınması gerekenler falan olması lazım - kaç tane suç var şurda acaba...
Bugün gerçekten çok boktan bi gece sinirden elim ayağım titriyo hala. Bu kadar ahlaksızlığı, şerefsizliği midem kaldırmıyor artık. Bizimkilerin sağduyu mesajlarından da bıktım usandım artık

Geri
Üst Alt