Fatih Bakan
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.963
- 3.138
- 403
Şimdi ben buna küfür etsem ceza yermiyim? Bu utanmaz onun bunun evladına?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden küfür ediyorsunuz ki, ben arkama yaslandım, kahvemi aldım, bunların ağlamalarını izliyorum keyifle. Hani diyoruz ya "Alayınızı Üst Üste Koyup Şampiyon Olacağız!" diye işte koyarken ayarı kaçırınca böyle oluyor, daha bir güzel oluyor. Keyfinize bakın, akıl tutulması yaşıyorlar.Şimdi ben buna küfür etsem ceza yermiyim? Bu utanmaz onun bunun evladına?
Ya hocam utanmazlığın arsızlığında bir sınırı olur yahu, çok değil daha 1 ay önce Kadıköy'de komedi filmi vardı çalınan 2 puan vardı muhtemelen ceza yicem ama bu onun bunun evlatlarının haysiyetine karakterine tüküreyim benNeden küfür ediyorsunuz ki, ben arkama yaslandım, kahvemi aldım, bunların ağlamalarını izliyorum keyifle. Hani diyoruz ya "Alayınızı Üst Üste Koyup Şampiyon Olacağız!" diye işte koyarken ayarı kaçırınca böyle oluyor, daha bir güzel oluyor. Keyfinize bakın, akıl tutulması yaşıyorlar.![]()
![]()
![]()
Amaç seçim gündemini unutturmak oyunun çıban başı gene belli üstlerden.
Bir dahaki seneye de şimdiden hazırlık yapma derdindeler. Her sene aynı takım şampiyon oluyor derken seneye bizi şampiyon yapın demeye getiriyorlar. TFF başkanlığı için de kendi adamlarını seçtirmek istiyorlar, bir amaçları da o.
Seneye acayip kollanacaklar şimdiden belli.
Resmi siteden "Bu hakemler olmasa bir alt ligin yolunu tutmuştunuz" diye açıklama yayınlamak lazım esasında.
Bunlar böyle, adam konuşurken bile bıyık altından sırıtıyor. Bu sezonu şampiyon bitirip güzel bir planlama ile gelecek sezona girersek uzun yıllar kolay kolay bunların sıfatlarını görmeyiz. Zaten bu mali durumlarıyla çok fazla dayanamayacaklardır diye düşünüyorum.Ya hocam utanmazlığın arsızlığında bir sınırı olur yahu, çok değil daha 1 ay önce Kadıköy'de komedi filmi vardı çalınan 2 puan vardı muhtemelen ceza yicem ama bu onun bunun evlatlarının haysiyetine karakterine tüküreyim ben