Ali Koç: "Rize'de yaşananlar sözün bittiği yerdir"

Şimdi ben buna küfür etsem ceza yermiyim? Bu utanmaz onun bunun evladına?

Hayır ne olmuş acaba maçta?
Verilen kritik kararları tek tek inceleyelim:
1-ilk verilen penaltıya kimsenin itirazı yok. Boru gibi penaltı.
2-penalti kaçtı, ancak ceza sahası ihlali olduğu için kesinlikle tekrarlanmaliydi.
3-emre akbaba'ya yapılan hareket net olarak kırmızı kart. Adamın ayağı 2 yerden kırıldı. Doğru mu? Kasıt olmadığına ben de katılıyorum ama yaralayıcı bir darbe olduğu için net kırmızı kart. (Kasıt olup darbe gerceklesmese de kırmızı kart oluyor, bunda kasıt yok ama darbe var ve ayak kırılıyor, yuh)
4-onyekuru'nun penaltı pozisyonu net olarak penaltı. Onyekuru topa ilk müdahaleyi yapıyor ve Rizeli oyuncunun ayağı net olarak Onyekuru'ya dokunuyor.

Bu 4 pozisyonda tek bir hata var o da GS aleyhine. Kaçan penaltıyi kesinlikle tekrarlatmaliydi hakem.

Bu adamlar böyle bir maçtan sonra dahi GS kollanmis gibi algı kasiyorlar. Hem de 32. haftada kümede kaldıkları bir sezonda. Hani şampiyonluk yarışı verseler gam yemeyeceğim.

Lan en son karikoydeki macta ne oldu onun bunun evladi?

Konya macinda yapilanlar?

Lig buraya bile gelmezdi, sampiyonluk nisan da biterdi

bizim kulüp ne yapiyo beyler hayreet bise yaaa sicagi sicagina aciklama yapacaksın hepsi yamulup kalacak zate gerçi su anda kudurmanin verdiği etkiyle böyle konuşuyor lar ama olsun

Fb'lilerin söz konusu fb olunca nasıl adileştiğini biliyoruz zaten. Antu'dan malzeme getirinde gülelim biraz.

Şimdi ben buna küfür etsem ceza yermiyim? Bu utanmaz onun bunun evladına?
Neden küfür ediyorsunuz ki, ben arkama yaslandım, kahvemi aldım, bunların ağlamalarını izliyorum keyifle. Hani diyoruz ya "Alayınızı Üst Üste Koyup Şampiyon Olacağız!" diye işte koyarken ayarı kaçırınca böyle oluyor, daha bir güzel oluyor. Keyfinize bakın, akıl tutulması yaşıyorlar. :asd: :hat: :cigara:

Neden küfür ediyorsunuz ki, ben arkama yaslandım, kahvemi aldım, bunların ağlamalarını izliyorum keyifle. Hani diyoruz ya "Alayınızı Üst Üste Koyup Şampiyon Olacağız!" diye işte koyarken ayarı kaçırınca böyle oluyor, daha bir güzel oluyor. Keyfinize bakın, akıl tutulması yaşıyorlar. :asd: :hat: :cigara:
Ya hocam utanmazlığın arsızlığında bir sınırı olur yahu, çok değil daha 1 ay önce Kadıköy'de komedi filmi vardı çalınan 2 puan vardı muhtemelen ceza yicem ama bu onun bunun evlatlarının haysiyetine karakterine tüküreyim ben

Bu yıl içerde dışarda Galatasaray'a yenilecekti, hakem hatalarıyla kurtuldular. İlk yarıdaki maçta fark yiyecekti, kadıköyde seri bitiyordu, taraftar istifa diyecekti, hakem hataları kurtardı. O haksız 2 puan kümede tuttu, Lefter sezonunda küme düşecek ve Galatasaray şampiyonluğu görüp istifa edecekti. Hakem hatalarıyla kurtulmuş ve sözün bittiği yer diyor. Basit şekilde başarısızlığı saptırma taktiği.

Amaç seçim gündemini unutturmak oyunun çıban başı gene belli üstlerden.

Bir dahaki seneye de şimdiden hazırlık yapma derdindeler. Her sene aynı takım şampiyon oluyor derken seneye bizi şampiyon yapın demeye getiriyorlar. TFF başkanlığı için de kendi adamlarını seçtirmek istiyorlar, bir amaçları da o.

Seneye acayip kollanacaklar şimdiden belli.

Resmi siteden "Bu hakemler olmasa bir alt ligin yolunu tutmuştunuz" diye açıklama yayınlamak lazım esasında.

Bir dahaki seneye de şimdiden hazırlık yapma derdindeler. Her sene aynı takım şampiyon oluyor derken seneye bizi şampiyon yapın demeye getiriyorlar. TFF başkanlığı için de kendi adamlarını seçtirmek istiyorlar, bir amaçları da o.

Seneye acayip kollanacaklar şimdiden belli.

Resmi siteden "Bu hakemler olmasa bir alt ligin yolunu tutmuştunuz" diye açıklama yayınlamak lazım esasında.

Çok güzel yazdın ahbabım. Yemin ediyorum Galatasaray olmasa şu ligin izlenebilirlik, takip edilecek yanı yok.

Ya hocam utanmazlığın arsızlığında bir sınırı olur yahu, çok değil daha 1 ay önce Kadıköy'de komedi filmi vardı çalınan 2 puan vardı muhtemelen ceza yicem ama bu onun bunun evlatlarının haysiyetine karakterine tüküreyim ben
Bunlar böyle, adam konuşurken bile bıyık altından sırıtıyor. Bu sezonu şampiyon bitirip güzel bir planlama ile gelecek sezona girersek uzun yıllar kolay kolay bunların sıfatlarını görmeyiz. Zaten bu mali durumlarıyla çok fazla dayanamayacaklardır diye düşünüyorum.

Evet artik soz de nisan da bitti ali kocum sampiyonluk geldi, alin agziniza istediginiz gibi, doya doya..

Sen o kadar bağış topla, sonra onları teşvik diye gönderip piç et binlerce taraftarının parasını, ardindanda kuduz köpek gibi havla.. müstehak size çok bile bulunduğunuz yer..

Koc urunlerine boykot diye twitterde falan top list yapilsin, bakalim bu koc boyle konusmaya devam edecek mi? Aninda kulagi cekilir, sonucta koc holding derdi fener degildir

Geri
Üst Alt