hemen şimdi yabancı hakem çağrısı yapalım ipliklerini pazara çıkaralım

bunlara karşı sessiz kalmak cok büyük yanlıs ama tabi sadece erden baskan konusmamalı

Hahaha benim karsima ciksalar diyor kibirli herif. Olum bu kendini gerçekten konusabiliyor filan sanıyor. Acınası bir durum

Ali Koç: "Dürüstlerin sesi elbet bir gün daha çok çıkacak. "

Koyunları almış karşısına atıp tutuyor. Ters birşey söyleyene hemen cemkiriyor. Muhteşem bir demokrasi

Adama bak feneri ciftlige cevirmis,ogun altiparmaki kovaliyor divandan.

Enisten Galatasarayli degil mi ona sor dedigi icin.

Ali Babanin bir ciftligi var, ciftliginde koyunlari var.

Mee mee diye bagirir ciftliginde Ali babanin.

Selahattin denen aglak ne yapacakmis erden timura puhahaha

Ali Koç: "Selim Soydan'ın camiasız kalması, çok yazık olur. 39 üyemiz, disipline sevki için resmi başvuru yaptı. Bu konunun ne olacağına, disiplin kurulu karar verir."

Uğur Dündar ekranlarda çok cici görünen, popüler, halkın gazetecisi olarak lanse edilirdi. Zira eskiden sana ne yansıtılırsa ona inanırdın. Kitle iletişim aleti televizyon kimin elindeyse o'dur Tanrı!

Uğur Dündar'ın nasıl bir insan olduğunu Tarık Akan "anne kafamda bit var" kitabında anlatmıştı aslında. O davranışı bile karakterinin bir tezahürü. Ayrıca fakültemizden bir profesör arena'da baskın yaptığı yerlerle ilgili haberleri belli para karşılığında yayınlamadigini bile anlatmıştı. Tüm bu sahtekarlıklar, yalan haberlerin gerçek gibi yansıtıldığı bu ortamın mimari bu adam bile olabilir. Uğur Dündar yönetimde olduğundan beri Fenerbahçe'nin yarattığı kaosun altında çırpınıyor Türk futbolu.

Nasıl düşük bir seviye bu ya

Ali Koç: "Erden Timur'la geçen gün denk geldik. 'Gönderdin mi belgeleri' dedim. 'Ee üü' yaptı. Doğruyu söylemiyor. Bu mertebede bir insan 'Aaa uuu' yapıyor. Olmaz! Olmaz! Yahu biz neyle mücadele ediyoruz. Bak seni Selahattin Baki'ye vereyim, bak ne yapar!"

Adama bak feneri ciftlige cevirmis,ogun altiparmaki kovaliyor divandan.

Enisten Galatasarayli degil mi ona sor dedigi icin.

Ulan ben utandım adam kaç senelik camianın mensubu bir de alkışlıyorlar Aliko sttr çekti için

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt