Her şeyi geçtim “Nefes aldırmayın bunlara avm’de sokakta rahat bırakmayın” demek ülkeyi kaosa sürüklemektir

Kimse de tepki göstermiyor. Bizim taraftar da biraz mal gibi. Akla mantığa sığmaz bu sözler şimdiye tt olması bile lazımdı

Bu herif Selahattin Baki'yi ne saniyor yav. Bagirip cagirinca insan hakli mi oluyor.

Nelerle kimlerle ugrasiyoruz inanilir gibi degil

Basket maçımız var onu izleyelim boş beleş insanların söylediklerine kafa yormayın

Ali Koç: "Geldiğimiz nokta itibarıyla; Federasyon başkanımızın iyi niyetini ve adalet anlayışını sorgulamak durumunda kaldık. Sizin yaptıklarınızdan dolayı mecbur bırakıldık."

2 saattir konusuyor lale orta mevzusunun yanına bile yaklasamadı ,selim soydan ve erden baskana çocukca laf cakıp geçti

Bunlar konuşmaya başladıkça dengeleri bozuluyor.

Oyuncuların motivasyonu kırılıyor, bırakın konuşsun davar

Feridun nigdelioglu denen fanatik fenerlinin Nihat ozdemirle konusmasini gösteriyor. Sonra Nihat yalanlamış onu gosteriyor

Kimseye saygısı olmayan küstah saygısız ve seviyesiz herifin teki. Ettiği lafların sonunun ne olacağını hiç düşünmüyor. Kimlere bulaştığını hiç hesap edemiyor. Ogün 6parmak'ın fenerliliği 10 tane alikoç eder. Herif kovmaya çalışıyor bi de bunu alkışlıyorlar. Pes yav

bu böyle alakasız konularla demogoji yapıyorsa ,baskanın elinde daha baska belgelerde var sanırım

Ali Koç: "Benim duruşumu biliyorsunuz. Ben Büyükekşi gelmeden karşıydım. Neden karşı olduğumu da hem kendisine hem de herkesin içinde söyledim. Bunun gibi (Erden Timur'un ekrandaki görüntüsünü işaret ederek) atıp tutmadım."

ali-ko%C3%A7-ali.gif

Geri
Üst Alt