kendi leyhlerınde calısan hakemlerden de bahsetsenız keşke yalı bey dün akşamki zorbay ve meteyı sorsa keşke birisi :)

lale orta'yı ağzına alabiliyor mu (laf analmında)

Ali Koç: "Bu iş böyle gitmez. Ulusoylarla, Ceylanlarla, Gençerlerle, Tokatlarla bu iş gitmez. Verin beni mahkemeye. Milyonların önünde yaptığınız işleri anlatıyorum. Keşke verseniz."

Oğlum ali seçimden sonra yapacağın açıklamayı yapsana ne bekliyorsun? Anca algı başka bir BK bildiğin yok

jhvhhjv.webp

kuduruyorlar

ben tamamen kanaat getirdim. bu ali resmen bizim ajanımız ulan :ddd
adamların efsane futbolcusu bile "enişten gslı git eniştene sor" dedi :ddd

Birazdan trol ordusu çıkar füze yolladı diye yazıp yazıp dururlar... Allah ım ne suç işledik de bu tiplerle aynı havayı sokuyoruz?

alenen suç işliyor sokakta birine bişey olsa Ali Koça nasılsa birşey olmaz.

Ayaklanın derken ne yapacaksınız. Polis arabalarını, benzinlikleri ve statları ateşe mi vereceksiniz. Bu adam artık Devlet güvenliğini tehdit ediyor. KOÇ'ta olsan devlet adamın anasını beller.

Cuneyt çakır kimle yemek yemiş ben anlamadım. ne için bunu gösterdi onu hiç anlamadim.. yediyse nolmus onu hiç anlamadim. Komik lan bu herif

1 saat boyunca konuştu tek bir açıklamaya iddia veremedi üstelik selim soydan herşeyi dogruladı eski baskan yardımcıları

Ali Koç: "Destek verin! Dürüst kulüpler destek verin! Fenerbahçe camiası, topyekün destek verin! Nefes aldırmayın bu adamlara! Sokakta görürseniz fotoğrafını çekin."

Geri
Üst Alt