Ali Koç: "Sayın Dursun Özbek’i yüz yüze canlı yayına davet ediyorum"

ünal başkan olacaktı ki şunu canlı yayında rezil kepaze edecekti.

Malum parti dili, bağırıp çağırarak haklı çıkmanın peşinde.
Cevap şu şekilde olmalı:
"Cesaretiniz varsa bizim ve sizin maçları yabancı var hakemleri yönetsin"

Tüm var kayıtları açıklansın, diyebiliriz.
Bundan fb ısrarla kaçıyor çünkü ve jjnin beyanı da biz sahada kazanmıyoruza çıkıyor zaten, bunu üsteleyeceksin.

Ali'ye senin dengin başkan değil başkan yardımcısı diyip Erden'i yollama teklifi yapmak mantıklı bence. Kabul edemez nasılsa

Şunlara laf verdik ya yazıklar olsun. Yenecektin Konya'yı bak bakalım böyle boynundan büyük triplere giriyorlar mı? Ama yarışa soktuk aksine. Yazıklar olsun bize. Onlara bir şey demiyorum çünkü Fener'in ne mal olduğunu hepimiz biliyoruz. Onların tüm ümidi tükenmişti. Şampiyonluktan umudunu tüketmişti Fener. Ta ki Konya maçına kadar. Konya maçı o şekilde bitmeseydi Alanya deplasmanında da puan bırakacaklardı ve lig gayriresmi olarak bizim olmuştu.

Sadrazam yollayalım
Sen kimsin gs başkanı ile aynı masaya oturacak

bu da iyi taktik cvp verecek bişey olmadığında gel açık oturum yapalım. lavuk herifler

Şu ali koça bile yeniliyorsanız yazıklar olsun.Bu ülke böyle kimin sesi fazla cıkarsa haklı odur.

Hayır bir de ne konuşulacak? Sen böyle yaptın, hayır sen böyle yaptın. Sen şöylesin, sen böylesin demek için program mı yapılır? Karşındakine 2 tane laf soktun, bir tane lafını alıp evirip çevirdin diye ne senin itibarın artar ne de karşındakinin azalır. Çocukça işler bunlar.

Hiçbir spor ülkesinde de böyle rakip yöneticiler (hele ki başkanlar) tvye çıkıp tartışmazlar. En fazla teknik direktörleri basın toplantılarında birbirlerine laf atar.

Abi JJ'nin açıklaması skandal. Türkiye'de maçlar sahada kazanılmıyor deyip cümlenin sonunda Ali Koç kazanmak için her şeyi yapıyor, bu takım için çalışıyor, diyor.

Bu beyanın ben yaptıysam fb için yaptım diyen Aziz'in açıklamasından zerre farkı yok. Kulüp bunu nasıl ifade etmiyor! Bırak sen Türk futbolu marka değerini, herifin dediğine odaklan. Kabul ediyor bunu!

Ali'nin de hitabet gücü çok iyi değil ona katılıyorum. Ahmet Ağaoğlu ile şike yayını yapsalar mat eder bunu mesela ama Dursun %100 haklı olduğu konuda haksız çıkabilecek biri.

biz en başta yanlış cephe aldık. yönetim ödlek olduğunu bilip hükümet destekli ve projesi fenerbahçe'yi karşısına almayacaktı. sen ya kulüp olarak rezan-altaylı gibi yöneticilerin arkasında durup düzene karşı bi kulüp yönetime geçersin ya da düzene uyup kulüpten önce beğenmediğin kişilere karşı gelirsin. bizim derdimiz en baştan fener'le değil, tff ve bünyesindeki objektifliğini kaybetmiş, fenerlikten nasibini almış şerefsizlere karşı olmalıydı.

hadi büyükekşi atamayla geldi eyvallah ama fener için tweet yarıştırıran gargamel pfdk başkanı sağlam ve menopoz teyze lale gibi görevlendirmeler bizim esas karşı gelmemiz gereken durumlar olmalıydı. bunu düzenli yapan küçük beşiktaş bile bizden çok daha az mağdur oluyor. çünkü karşında ardan-namustan rakibini almamış, 5 yıllık felaketini şerefsizlikle aklamaya çalışan, kontrolünü kaybetmiş bir mirasyedi var. sen bu herifin bu şerefsizliklerini ağzına alamayacaksan o zaman ya fener'in maçından sonra tweet atmayacak ya da kendi hakkın yendikten sonra baştaki sorumlulara çağrı yapmak için 2 gün taraftarının isyan etmesini beklemeyeceksin.

bu şekilde tek yaptığın bütün medyayı-yönetimleri-hukuk kurullarını ele almış fener'i bi kez daha mağdur göstermeye yarıyor. insan bari başındaki hükümeti bilip onun uzantısına karşı daha hazırlıklı olur. bir kulüp bu kadar mı ülkesinin gerçeklerinden, rakibinin tıynetinden, yönetenlerin şerefinden bihaber olur, akılalmaz bi durum.

X bir taraftar cikar bu aliyi yerin dibine sokar la 🤣

Ula seni rahmetli başkan bile eski Türkçe cümleleriyle madara etti sen bizim karşımıza çıkabilecek misin? Boşa hava cıva yapma. Neye güveniyorsun bu kadar? Depremden önce ligden çekiliyordunuz vs o arada noldu ne oyunlar döndü pisliksiniz

Osayi'nin pozisyonu göstereceksin. ali koç ne var bunda ne kırmızı kartı diyecek. karşısında insan yok ki tartışıp anlaşasın.

Geri
Üst Alt