Haber Ali Koç: "Seçim öncesi bana operasyon yapıldı"

irfanında işine geliyor yaptıgı hata degil yapı konusuyor baskan

o golü yemese fb bitane daha atardı
Aynen öyle. O gol yenmese, Fener kazanmıştı. Ne yapısı? Ne operasyonu? Fenerbahçe'ysen, bu bütçelere takım kurduysan, kendi sahanda Alanya ile oynuyorsan zaten eze eze yeneceksin. Bunu yapama, ondan sonra bahaneler üret dur...

Yabancı var olayına deginmesi iyi oldu ,diğer takımlardan da baskı gelirde yabancı var gelebilir belki

trio'ya telefon gelmiş herhalde mhk ya sallanınca

fb doğranmış

pen net olarak doğruymuş
nesyri'nin gol temiz çünkü önce o itilmiş
alanya'nın 2. gol öncesi taç yanlış verilmiş o da gol olmuş
son dakikadaki kornerde 2 penaltı birden verilmeliymiş
hakem maçı erken bitirmiş

fb doğranmış

pen net olarak doğruymuş

archi brown ??? :red:

fb doğranmış

pen net olarak doğruymuş
herifler 00 00 da program yapacaktı erkene aldılar fb icin a

IMG_0035.webp

😌

Mental dayanıklılık yok işte son dakika o golün yenmesi de bu yüzden. Sağlıklı ortam değil futbol oynamak için.

Sürekli saha dışına konsantre olunmuş ortamda ne idüğü belirsiz bi kaptan topçuları da arkasına alıp mikrofon baçına geçiyor maç sonu. Delirmiş olmalılar.

Tedesco kendisi dedi zaten galibiyeti hak etmedik diye. Hocayı da çiğnedi MHY gaza geldi kamil bi bk sanıyor kendini.

Baştan aşağı acınası bir hal aldı bunların durumu.
Şu anda Tedesco'nun oyuncular üzerinde hiç bir hakimiyeti kalmadı, tüm otoritesi bitti. Normalde ciddi başarı ve bir şeyler yapmak isteyen bir TD ise kendisinin yok sayılmasından sonra bu gün istifa eder ama sanırım bu da Mou gibi tazminatını bekler artık.

zemine basayım derken yanlışlıkla basmış günahı yokmuş

fb tv yorumlasa böyle bir program olurdu heis

ostere faul yapılan bir müdahale var alanya'nın siyahi forveti yapıyor, oster yerden kalkıp adama dikleniyor, alanyalı da geri vites yapmıyor. bu pozisyon için o kadar zorladılar ki faulden sarı, ardından da ikili tartışmadan bir sarı daha diye uçma noktasına geldiler

MHY falan mikrofona gelmis
Ali koc bir de "Cihan Aydin ben olayim olmayayim, bu stada gelemez" falan demis.

Ulan adam neler hediye etti size.

DAHA 5. HAFTA

Hem Alanya hem hakemler gayet güzel ikramiye ediyordu maçı. Kendi mallıkları yüzünden yenemediler.

Bu durum benimde moralimi bozuyor galiba seçilemeyecek ama fenerin puan kaybını hiç bir şeye değişmem

Seçimde kaybedecek bence saran kazanacak
Ama saran geldiği an klubun içinde olduğu borç batağıni görüp yandım anam diyecek

Bu sene maaş ödeme sorunları başlar bunlarda

Seçimde kaybedecek bence saran kazanacak
Ama saran geldiği an klubun içinde olduğu borç batağıni görüp yandım anam diyecek

Bu sene maaş ödeme sorunları başlar bunlarda
ihtimal yok

kiğılı'dan tut m.uslu'su saran'a sallayıp koç'u destekleyen açıklamalar yapıyor, saran'ı daha destekleyen görmedim

koç zaten tarikat kurmuş parayla üye yapa yapa

Bakınız bu adamın türk futbolundan acilen uzaklaştırılması, hatta türk toplumundan komple dışlanıp izole edilmesi gerek. Toplumsal bir atık, toksik bir madde muamelesi görmeli. Eline bir şekilde güç geçirmiş bir deliden daha tehlikelisi yoktur. Ve sürekli şampiyon olmanın verdiği rahatlıkla taraftarımız tarafından dillendirilen 'ali başkan bizi bırakma' goygoyu da derhal bırakılmalı, bu adam tekrar seçim kazanmamalı, kazanamamalı.

Futbolu geçtim, ülkenin başına bela bu adam. Bu ve buna inanan kitlesi toplumsal çatışmayı hem psikolojik manada körüklüyor hem de ilerde fiziksel bir şiddet dalgası tehlikesini de bagajlarında taşıyorlar.

Bu herif insanları birbirine bir hiç uğruna düşman ediyor, sabah akşam gündemi meşgul eden sarı lacivert bir fitne putu bu, kırılıp tuzla buz olasıca.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt