Haber Ali Koç: "Seçim öncesi bana operasyon yapıldı"

IMG_9055.webp

Puha sen kimsin ne gibi bir önemin var da sana operasyon yapılsın lan.

Zeviye yerlerde birde milleti galiyana getiriyor suc duyurusunda bulunmali. Daha hakem tff diyor, daha ne yapacaklar? Cikip gol mi atsinlar sizin icin yoksa bügün canimiz öyle istedi feneri hükmen galip getirdik mi desinler? Bu tff hakemler plmasa ali koc simdiye coktan gitmisti.

dijital atama YA PIL MI YOR

Yokmu erkek Galatasaray avukatı, su herifi halkı kom ve düşmanlığa yonlendirmektenbdava açacak. Koskoca bordo bereli albay içeri alındı. Ülkeye onun kadar hizmet etmemiştir bu koç

Ulan ne koltukmuş bu ya, bu koltuk için yapmayacağın rezillik yok herhalde. Lan hak yiyen sensin otur maçı bir daha izle diyeceğim de kime söylüyorsun adam kendinde değil ki

Kes lan kes. Kes artık yaaa aptal herif. Yabancı hakem iste o zaman. Hiç bişey olmadan puan kaybetse bile ağlayacaktı.

Ben bu Alinin sadece şımarık zengin çocuk fantezilerini yaşadığını zannetmiyorum. Güzel götürüyordur her türlü kulüpten eminim ama ispatlayamam.
Birde bu sefer gerçekten seçilirse (inşallah) kıl payı alır gibime geliyor.

Kim yaptı Anunakiler mi? Bir tek istifasını istediğin adam yok bize öyle yaptılar şöyle yaptılar. Senin ben Anunaki.

Ulan insanda bir gram şeref haysiyet olmaz mı.Trabzon maçıyla birlikte şu maçtan sonra bu şekilde konuşmak için en ağır orman çocuğu olmak gerekiyor.

Heleki mikrofonun başındaki üç tane karaktersize ne demeli.Üçüde böylede ama Dünyanın en sahtekar en yüssüz futbolcusu çakma fbjkli cenkde orada ahlak satıyor.Ulan nasıl bir devirdieyiz arkadaş İnsan nasıl olurda bu kadar yüssüz utanmaz olabilir.

Açıklama yapılmamalı diyenler gene başımızdakiler gibi iş bilmezlik yapıyor.Bunların ekmeğine yağ sürüyor.Bakın medyaya nasılda algıyı çevirdiler.
Öyle bir açıklama yapacaksın ki içlerinde gezdireceksin.Ama yok işte başımızda Allaha emanet adamlar var.Bir gram Galatasaraylılıkla alakası olmayan adamlar.

Aha Yabancı VAR dedi. Güzel ne kadar erken gelirse yarıştan o kadar erken koparlar. Zaten bu isterse gelir demiştim istedi çok güzel.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt