Haber Ali Koç: "Seçim öncesi bana operasyon yapıldı"

kadıköy delisi ya o herif. dün tedesco tribünlere giderken mert hakan yanında gene. ayağında spor ayakkabılar. bu adamın kulüpte görevi ne anlamıyorum. buna müsade edenleri hiç anlamıyorum. futbolcu maası alıp personel gibi takılıyor. bir de çıkmıs biz düşürdük biz çıkaracağız bu durumdan acıklaması yapıyor. sanırsın ligin bitmesine 3 hafta var. oynayacakları da bir gs maçı (:
böyle sacma sapan bir sey.
Bence busene taktik değiştirip hiçbir yönetici&asbaşkanı ortaya atmayalım "hani mimli olan MHY'ı ortaya atalım belki bu sefer olur.o sene bu senedir demiş olabilirler. Senin sorunun cevabı MHY Title'ı :Çok Ultra Üst Düzey Sportif Direktörlük.Yersen.:)
Ama buarada Mourinho patlağı verdi verecek eli kulağında.Onu neyle kapatabilecekler.İşte onu kestiremiyoruz.Kapıda vallahi geliyor gelmekte olan.

İlk olarak, mabadınızdan uydurup göğsünüze koyduğunuz o çakma yıldızları sileceksiniz..

İkinci olarak, 2011 yılında çaldığınız kupayı asıl sahibine teslim edeceksiniz..

Son olarak da 2011 de şike yaptığınızı itiraf ederek bir alt lige gidip, geri geleceksiniz..

Öyle dini vecibelerini yerine getiren, dini bütün biri değilim.. Ama Kul hakkı yemenin en büyük günah olduğunu biliyorum..

Başınız hiç bir zaman b.ktan çıkmayacak..

Bence busene taktik değiştirip hiçbir yönetici&asbaşkanı ortaya atmayalım "hani mimli olan MHY'ı ortaya atalım belki bu sefer olur.o sene bu senedir demiş olabilirler. Senin sorunun cevabı MHY Title'ı :Çok Ultra Üst Düzey Sportif Direktörlük.Yersen.:)
Ama buarada Mourinho patlağı verdi verecek eli kulağında.Onu neyle kapatabilecekler.İşte onu kestiremiyoruz.Kapıda vallahi geliyor gelmekte olan.
ne bok yerlerse yesinler artık ya. sıkıldım ben bu mağdur edebiyatından. kaybettikleri her sampiyonlukta mallıkları var. bi tanesini doğru yapamadıkları kritik zamanların hesabını bu sekilde soramazsın. jesus zamanı istanbulspor, önceki sene sivas, mou zamanı hiç bir derbiyi kazanamamıssın. snra biz sampiyonluğu hakettik.
ulan malatya macında 1 golle sampiynoluk verdik ağladık mı o mactan sonra bile?
öyle bir algı yapıyorlar ki dünya haklıları kendileri herkes haksız.

dün satılık basın mensupları mesela, ulan ali koc almıs gazı arkasına gidiyor. şu da vardı buda vardı baskanım falan diyorlar. siz bağımsız basın mısınız? fb tv calısanları mı? böyle muhabirlik mi yapılır.

ne bok yerlerse yesinler artık ya. sıkıldım ben bu mağdur edebiyatından. kaybettikleri her sampiyonlukta mallıkları var. bi tanesini doğru yapamadıkları kritik zamanların hesabını bu sekilde soramazsın. jesus zamanı istanbulspor, önceki sene sivas, mou zamanı hiç bir derbiyi kazanamamıssın. snra biz sampiyonluğu hakettik.

dün satılık basın mensupları mesela, ulan ali koc almıs gazı arkasına gidiyor. şu da vardı buda vardı baskanım falan diyorlar. siz bağımsız basın mısınız? fb tv calısanları mı? böyle muhabirlik mi yapılır.
Malum siyasi partinin futboldaki temsilcileri işte. Tamamen topluluk manipülasyonu üzerine varlıklarını sürdüren canlılar.

Son düzenleme:

Son yılların ozetini Okadar güzel anlatmissinki başka söze hacet yok Ağzına sağlık.

Isin komik tarafi secimde bu degil de Saran secilse o da iki aya kalmadan bunun gibi aciklamalar yapmaya baslayacak.

Herif tekerlekli basketbol takimimiza bile fiziksel saldiri yapan gözü dönmüs birisi.
Ben katılmıyorum. Ali Koç ile futbol dışı bir çok ilişkisi olan diğer kulüp yöneticileri var. Ali Koç artık işi terorize ediyor. Taraftarı sokağa davet ediyor. Kesinlikle gitmeli ve davalar açılmalı. Saran'i bir çok kişi kaale bile almaz. Ekonomik tehdit yapacak çapıda yok bence.

Siz bu halkın paraya ve zengine olan sevgisini hafife alıyorsunuz. O kongrede sırf Koç soyadlı birine yalakalık olsun belki bir işi görülür diye buna oy atacak yüzlerce yalaka var.

Zenginin kişiliğine kimliğine bakılmadan salt parası için fazla değer gördüğü, halkın da buna çanak tuttuğu, emperyalizmin mucidi Amerika'dan bile daha emperyalist bir toplum haline geldi ülke

Mesela Fransa'da dünyanın en zenginlerinden biri olan, Louis Vuitton grubunun sahibi Bernard Arnault salt parası var diye Fransa'da kafasına eseni yapamaz, ki Koç'u 50 kere satın alır.

Ama bu ülkede sırf Koç soyadlı diye herif açık açık her maç kollanmasına rağmen kendine hayali düşman yaratıyor ve kaos çıkarmaktan çekinmiyor koltukta oturmak için. Bu batılı ve medeni Koç Türkiye'de yaptıklarının çeyreğini batıda yapamaz kendi de biliyor.

Herif ülke çapında zengin ve herkesi satın alıyor. Galatasaray yönetimi üyeleri ise para cezası yerim de cebimden para çıkar diye açıklama yapmaya korkuyor. Koç ise takımı için servet döküyor. Yine bizim yönetime sinirlendim yazarken, Hatipoğlu, Metin Öztürk bu heriften bile itici geliyor bana yav neyse
Muazzam bir yorum.Birde bizim taraftarın bu şerefsiz için büyük başkan bizi bırakma goygoyu sıktı artık.
Çok rahat son haftalara kalmayacak bir şampiyonluk yaşamamız gerekirken bu şerefsiz namussuz yüzünden son haftalara kalıyor.İnanılmaz geriyor insanları kimsede dur diyemiyor.Futbol camiasındaki Şu yalaka beş para etmez insanları, siyasileri,sözde sanatçıları ve ülkede gelişen olayları gördükce güzelim ülkemden nefret eder hale geldim.Şu futbolda olanlar ülkenin yansıması gibi.

Maçta çok net kollanan takımın Ciğeri beş para etmez onursuz başkanı, cihan aydın bu stada giremez dedi yahu ..Yok daha ötesi.

Gelelim hacıosmana..Cihanı bunların maçına vermezsen sende şerefsizsin.

inanilmaz rezil bir açıklama.

hadi diyelim operasyon çekildi, ama sen kalkıp nasıl "bana çekildi" dersin. bir kere sen kimsin lan, çekildiyse fenerbahce'ye çekildi, sen fenerbahce'den kendini nasıl daha büyük zannedersin.

aklim almıyor. allah ifb'lilere sabir versin de demeyeceğim. ne ekersen onu biçersin ama açıklama acayip skandal.

Başkanımı yine yemişler eğitime Galatasaray nickname i ile katılıyor diye. Hakem Galatasaray Lisesi mezunuymuş keklemesinden daha büyük kekleme.

inanilmaz rezil bir açıklama.

hadi diyelim operasyon çekildi, ama sen kalkıp nasıl "bana çekildi" dersin. bir kere sen kimsin lan, çekildiyse fenerbahce'ye çekildi, sen fenerbahce'den kendini nasıl daha büyük zannedersin.

aklim almıyor. allah ifb'lilere sabir versin de demeyeceğim. ne ekersen onu biçersin ama açıklama acayip skandal.
Bunu diyorsan ya hükümet yaptı diyeceksin ya da Saadettin Saran. Bunları diyemiyorsan boş. Aziz’in 20 yıl konuşursam yer yerinden oynar deyip deyip bir bok konuşamaması gibi.

hayatında doğuşundan itibaren kimsenin itiraz edemediği, her istediği olmuş bir adamın şampiyon olamıyor diye ağlamasını izliyoruz senelerdir. yediremiyor kendisine başarısızlığı. özelinde ne dedilerse yapılıyor, her istediği oluyor burada ise beceremedi diye ağlıyor. doğuştan gelen şanslı bi hayatın, hayat içerisineki zorluklardan başaramama hazımsızlığı bunlar hep. terim hocanında dediği gibi nüfusun satın alamadığı başarılar işte bunlar. yoksa şimdiye sırf ssussun diye verirlerdi kupasını.

Bunu diyorsan ya hükümet yaptı diyeceksin ya da Saadettin Saran. Bunları diyemiyorsan boş. Aziz’in 20 yıl konuşursam yer yerinden oynar deyip deyip bir bok konuşamaması gibi.
Aynen, yada bir ücüncü ihtimal bizi hedef göster operasyoncu olarak.

Herif istediği gibi egleniyor camiasıyla.

Geri
Üst Alt