Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb'nin talebini tff'nin kabul etmesi zormuş. Bütün liglerde düzenlemeler olmuş öyle deniliyor. Anca şöyle olurmuş fb 1 sene liglerden men edilecek. Gelecek sene direk bank asyadan başlayacak.
"bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsınız. paranız var, pulunuz var, her$eyiniz var. binlerce kişi çalı$ıyor emrinizde. yakı$ır mı size ekmekle oynamak? yakı$ır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu kar kı$ demeden çalışan takımının peşinden koşanların hakkını yemek , kupasını çalmak . ama nasıl yakı$maz... ben bo$una konu$uyorum. dürüstlüğü tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalı$ıyorum.
hıh... siz... büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi... siz mi büyüksünüz ? hayır biz büyüğüz, biz. sen bizim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümüzde pul kadar bile değeriniz yok. ama şunu iyi bil, ne takımıma , ne de taraftarımın emeklerini çalamayacaksın . yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizleri. çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?!
dokunmayın artık futboluma dokunmayın artık bu taraftarlara . . eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemi$ olan ben, yaşar usta, hiç dü$ünmeden çeker vururum seni...
Fb'nin talebini tff'nin kabul etmesi zormuş. Bütün liglerde düzenlemeler olmuş öyle deniliyor. Anca şöyle olurmuş fb 1 sene liglerden men edilecek. Gelecek sene direk bank asyadan başlayacak.
Bu Bayrak dalganadikca size RAHAT YOK
![]()