Ali Koç: "Seneye Bank Asya'da mücadele etme kararı aldık"

Cevap: Ali Koç: "Seneye Bank Asya'da mücadele etme kararı aldık"

Dün

'Kümede kal Galatasaray'

Bugün

'Küme düşmek istiyoruz'

İlahi adalet

"bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsınız. paranız var, pulunuz var, her$eyiniz var. binlerce kişi çalı$ıyor emrinizde. yakı$ır mı size ekmekle oynamak? yakı$ır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu kar kı$ demeden çalışan takımının peşinden koşanların hakkını yemek , kupasını çalmak . ama nasıl yakı$maz... ben bo$una konu$uyorum. dürüstlüğü tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalı$ıyorum.

hıh... siz... büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi... siz mi büyüksünüz ? hayır biz büyüğüz, biz. sen bizim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümüzde pul kadar bile değeriniz yok. ama şunu iyi bil, ne takımıma , ne de taraftarımın emeklerini çalamayacaksın . yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizleri. çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?!

dokunmayın artık futboluma dokunmayın artık bu taraftarlara . . eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemi$ olan ben, yaşar usta, hiç dü$ünmeden çeker vururum seni...

düşsek de düşmesek de aramızdan oyuncular ayrılacak demesi herşeyi özetliyor.blöf yapıyorlar.masa başı işlere başladılar.

beter olun beteeeeeeeeeeer bank asya bile fazla size

Fb'nin talebini tff'nin kabul etmesi zormuş. Bütün liglerde düzenlemeler olmuş öyle deniliyor. Anca şöyle olurmuş fb 1 sene liglerden men edilecek. Gelecek sene direk bank asyadan başlayacak.

Fb'nin talebini tff'nin kabul etmesi zormuş. Bütün liglerde düzenlemeler olmuş öyle deniliyor. Anca şöyle olurmuş fb 1 sene liglerden men edilecek. Gelecek sene direk bank asyadan başlayacak.

ahahahaha şimdi birde kıvırırlarsa iyice rezil olurlar :D

"bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsınız. paranız var, pulunuz var, her$eyiniz var. binlerce kişi çalı$ıyor emrinizde. yakı$ır mı size ekmekle oynamak? yakı$ır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu kar kı$ demeden çalışan takımının peşinden koşanların hakkını yemek , kupasını çalmak . ama nasıl yakı$maz... ben bo$una konu$uyorum. dürüstlüğü tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalı$ıyorum.

hıh... siz... büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi... siz mi büyüksünüz ? hayır biz büyüğüz, biz. sen bizim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümüzde pul kadar bile değeriniz yok. ama şunu iyi bil, ne takımıma , ne de taraftarımın emeklerini çalamayacaksın . yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizleri. çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?!

dokunmayın artık futboluma dokunmayın artık bu taraftarlara . . eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemi$ olan ben, yaşar usta, hiç dü$ünmeden çeker vururum seni...

Süper.. :D Ordaki iş adamı rolü için aziz tam biçilmiş kaftan, tipi de benziyor :D

Günahlarının bedellerini ödüyorlar! Beter olun beter! Gram üzülmüyorum!

Öyle birsey olmayacak zaten. Bank Asya filan hikaye. Onyayacaklar yine, ama bircok oyuncusundan yoksun mücadele edecek bu sene. Sonra karar ne olur bilemem. Ama numara yapiyorlar.

Bu Bayrak dalganadikca size RAHAT YOK

xcsfzlcu.gif

ali koçta r leri söyleyemiyoğ.kesin başkan olacak :))))))):D

Delikanlı adam aslanlar gibi maça çıkmaz, 2-3 maç sonra küme düşer. Biz de ulan şikeci mikeci ama helal olsun adamlar delikanlıymış deriz. Böyle ucuz şovları kimse yemiyor artık..

Anlaşıldı ki yabancı oyuncular gitmek istiyor :) Fenerde baktı adam kalmayacak düşürün bizi diyor zaten kalan bu zamanda anca elindeki yabacıları çıkarır fenerbahçe adam falan alamaz!

Türk evladı olarak o kupayı iade et. Sonra aklanana kadar hapishanedeki yöneticilerle kulübün ilişkisini kes, ardından bu restini UEFA'ya yazılı olarak da bildir bi görelim samimiyetini sevgili Koç.

Hala eyyam hala eyyam. Şu TFF istifa eder de inşallah hakkaniyetli bi yönetim gelir sizi cehennemin dibine kadar yollar inşallah. Türk futbolunu yıllardır bağıra çağıra hakem odaları basa basa, federasyonu tehdit ede ede yerin dibine sokup tek bir uluslararası başarı dahi elde edeme. Sonra da biz Bank Asya'ya düşüyoruz çünkü bağırmadık. Yok bıktı bu ülke futbolu sizden, son 10 yılda Türk futbolunun başına gelen en kötü şey de başkanınız.

Biraz gururunuz biraz onurunuz az biraz kendinize güveniniz olsa zaten o neidüğü belirsiz büyüklüğünüzü birazcık koruyabilmek için teneke kupayı geri verirdiniz. Federasyon gibisiniz aynı, o da sizden hala, karar aldığı yok anca laf.

ığlımı milis.

Serefsiz TFF'nin mutlaka yeni duzenleme yapmasi lazim. O kadar zor degil. Koskoca UEFA Avrupa liginde maca cikmis Trabzon'u direkt CL gruplarina aldi. Bu yil dusen takimlarin hakkini yememek lazim. Kasimpasa ve diger dusen takimlarla dusurulenlerin yeri degistirilip kucuk bir kura ile duzenlenebilir.

ilahi adalet yıllardır bizle dalga geçtiler uğraştılar maddi sıkıntılarımızla geçen sezonki başarısızlıkla şimdi rezil oldular .

Ali Koç ---> .

Rıdvan NTV 'den istifa etmiş diyorlar. Bank Asya 'dan 60 tane futbolcu bulmaya gitmiş olasın sakın?

g*tleri tutuştu tabi :D sezonun ortasında düşeceklerini anladılar

Geri
Üst Alt