Ali Koç: "Seneye Bank Asya'da mücadele etme kararı aldık"

Cevap: Ali Koç: "Seneye Bank Asya'da mücadele etme kararı aldık"

Ben Arenada "kümede kal fener" diye bağırcam bu sene nereye öyle kaçamazsınız :D

kimse açıklamayı anlamadı bir takımı bizi düşürün deyince tff düşürmez ancak ''şike yaptığını kabul ederse''düşer kabul edecekler

İyi taktik sezon ortası düşüp 2 sene kaybedeceğimize, 1 sene kaybedelim daha iyi mantığı.

Yok öyle taktik, yemezler.

kimse açıklamayı anlamadı bir takımı bizi düşürün deyince tff düşürmez ancak ''şike yaptığını kabul ederse''düşer kabul edecekler

Aynen bu havayı yaratmaya çalışıyorlar.

Adamlar kendilerini herşey den üstün görüyorlar.

Sivasporu da unutmasinlar, Fener gitmesine gitsin ama diger sikecilerdende temizlenmeli bu lig, sirf fenerbahcenin gitmesi bir anlam ifade etmez

Bu kararın en güzel yanı,

herkesin layık olduğu yerde bulunacak olmasıdır.

Aynı zamanda ikiyüzlülük konusunda da Beşiktaş'tan daha uzman olduğunuzu anlamış olduk.

ayrica kendileri dusacaklarini biliyorlar elinde sonunda kendi istegimizla kendimiz dusmek istedik imagini vermeye calisiyorlar biz niye dusmek istemiyoruz acaba?

Yunanistan'da, şike yaptıkları gerekçesiyle lige eksi puanla başlamaları kararlaştırılan Olympiakos Volou ve Kavala futbol takımları, spordan sorumlu Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı profesyonel spor komisyonunun (EEA) kararıyla 4. Lig'e düşürüldü.

UEFA kimsenin kendi içindeki olaya karışarak,ülkenin liginden düşürme gibi bi yetkisi yok.

Konuşmayı özetleyen tezahurat;

Nolur düşmeyin biraz t.... geçelim :D

Yunanistan'da, şike yaptıkları gerekçesiyle lige eksi puanla başlamaları kararlaştırılan Olympiakos Volou ve Kavala futbol takımları, spordan sorumlu Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı profesyonel spor komisyonunun (EEA) kararıyla 4. Lig'e düşürüldü.

UEFA kimsenin kendi içindeki olaya karışarak,ülkenin liginden düşürme gibi bi yetkisi yok.

Yanlış biliyormuşum. Sağol bilgi için.

Ali Koç ; Bizi kimse düşüremez. Biz onurumuz ile bank asya ya düşmek istiyoruz. Biz Türkiye Cumhuriyetindeki kurumlardan da daha üstün bir takımız. Siz kimsiniz ?

Özeti bu açıklamanın.

Bank Asya istekleri kabul edilir ve sezon sonu/ortası şike yaptıkları kesinleşirse birdahaki sene 3. ligten başlarlar.

öyle bir şey olma ihtimali tabiki yok.fikstür çekildikten sonra böyle bir istek yapılması tamamen taraftara oynamaktır.o zaman maça çıkmasınlar yiyosa

Fırsatçılık bu. Yiyorsa çık sahada düş Fener.

Gökhan Gönül ile Santos 'u alıp vuralım kırbacı. Diğerlerinin daha iyisi var bizde.

Türkiye Cumhuriyeti Kurumlarından üstün derken...?

Ben buna takıldım...

Sövdürtecekler Mübarek Kadir günlerinde...

Tövbe Estağifirullah ya...

314165_10150267781693935_756868934_7631793_525642_n.jpg

Türkiye Cumhuriyeti Kurumlarından üstün derken...?

Ben buna takıldım...

Sövdürtecekler Mübarek Kadir günlerinde...

Tövbe Estağifirullah ya...

O manaya getiriyorlar abi. Baksana adamlara bu kadar taviz verilir mi ? Yok mu şu ülke de kendini beğenmiş sanan heriflere dur bakalım diyecek.

Birde onurları ile düşeceklermiş. Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.

Geri
Üst Alt