Ali Koç: "Seneye Bank Asya'da mücadele etme kararı aldık"

Cevap: Ali Koç: "Seneye Bank Asya'da mücadele etme kararı aldık"

Şahsen Trabzon belediye başkanı olsam bir meydana bu UEFA müffettişin ismini ve şehrin altın anahtarını veririm.

Resmen taraftara oynuyorlar.Eninde sonunda düşeceklerini bildikleri için kendilerini şerefli göstermeye çalışıyorlar.Bir insan suçlu olmadığını bile bile ceza istemez.Bunlar da suçlu olduklarını ve düşeceklerini biliyorlar o yüzden kendileri ligden çekilmek istiyorlar.

İster çekilin ister çekilmeyin zaten düşeceksiniz.:asd:

sonuna kadar taarruz,sonuna kadar taarruz.Silkele federasyon düşecekler.En büyük hayalim gerçekleşmek üzere,haydi arkadaşlar can-ı yürekten fener kümeye fener kümeye hey.....

hahahahahaha, bu fb tam komedi yav.

bu dunyada 2 tane hosuma giden olay var.

1: Galatasarayliyim

2: fenerbahceli degilim. HAHAHAHAHA

fenerbahce olmasa nasil gulecegiz biz ya.

AliSamiYenSokak AliSamiYenSokak

Ali Koç veya herhangi bir FB'li yönetici bu akşam dediklerini yapamaz. Öyle bir yetkiye sahip değiller.

3 dakika önce

Akşam'dan beri bir Allah'ın kulunun da bunu söylememesi 54 gündür hukuk tartışmalarını hatırlayınca trajik.

4 dakika önce

»

Kulüpler dernek statüsündedir ve şirketleri vardır. Bir yönetici,başkan ben ligden çekiliyorum, oynamıyorum, alt lige gönderin beni diyemez.

4 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

ali koç : darağacında olsak bile son sözümüz BANK ASYA

Ali Koç veya herhangi bir FB'li yönetici bu akşam dediklerini yapamaz. Öyle bir yetkiye sahip değiller.

3 dakika önce

Akşam'dan beri bir Allah'ın kulunun da bunu söylememesi 54 gündür hukuk tartışmalarını hatırlayınca trajik.

4 dakika önce

»

Kulüpler dernek statüsündedir ve şirketleri vardır. Bir yönetici,başkan ben ligden çekiliyorum, oynamıyorum, alt lige gönderin beni diyemez.

4 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

onuda konuşuyorlar antuda bir takımla anlaşıp birleşeceklermiş filan :D harbi kararlılar la :D

İster çekilin ister çekilmeyin ne önemi var demeyin.

Eğer çekilmezler ve lig devam ederken karar verilirse hem bu sezonları gider,hem gelecek sezon bank asyada olup çıkmaya uğraşırlar.

Yani umarım lig sürecinde düşerler en iyi ihtimalle iki seneleri çöp olur, toplayamazlar bir daha zaten kendilerini de ekonomilerinide.

İster çekilin ister çekilmeyin ne önemi var demeyin.

Eğer çekilmezler ve lig devam ederken karar verilirse hem bu sezonları gider,hem gelecek sezon bank asyada olup çıkmaya uğraşırlar.

Yani umarım lig sürecinde düşerler en iyi ihtimalle iki seneleri çöp olur, toplayamazlar bir daha zaten kendilerini de ekonomilerinide.

belkide tamam lan kalın hadi bu seferlik dememizi bekliyorlar beklerim ben bunlardan :)

Bank Asyadan bir takimla mi?

Haahahaha, hani I.B.B'yle birlesiyorlardi. hahahahah. Tam gerizekali bunlar yav.

ohooo daha neler neler girin okuyun mobilden :D yok bunların gözü dönmüş giderler . farkına varmışlar böyle daha ucuz kurtulacaklarının :D

Cevap: Son Dakika | Ali Koç: "Seneye Bank Asya'da mücadele etme kararı aldık"

https://www.google.com.tr/#hl=tr&so...gc.r_pw.&fp=a9e185e191cfe369&biw=1016&bih=563

valla bende duymadım ama bu tür haberler mevcut

eğer gerçekse fener kesin tazminat alır bu ülkede şike yaptığı ayan beyan ortadayken

bir kuruş alamazlar :D şike yaptılar bu belli . zaten eğer masum olduklarına dair inançları olsaydı kolay değil öyle feneri bu hallere sokmak hiç umut yok :D

fener yavaş yavaş eriyor : )

Rüyadan uyandılar gerçek hayata UEFA kurallarına döndüler. Baktılar tek bir Müfettiş raporu bile Avrupa kupalarına gitmelerini engelleyecek düzeyde ( kaldı ki UEFA gelen gelsin, usülsüzlük varsa kendiniz çekersiniz birkaç yıl men yersiniz der ) ön değerlendirmede bulundu.

Şimdi TFF öyle kukla ve iş bilmez bir halde ki,tek emin olduğumuz nokta maşa oldukları. Fenerbahçes maşası. Ama onlardan büyük UEFA var :)

Sürece dair savcıyla olan bir görüşme sonrası kesin yargılara varmasalar bile, TFF'ye bir fikir beyan ettiler ve maa böyle tutuşup kendi camiasını ekarte etti. Şeriatın kestiği parmak hesabı..

Geri
Üst Alt