Ali Koç: "Seneye Bank Asya'da mücadele etme kararı aldık"

Cevap: Ali Koç: "Seneye Bank Asya'da mücadele etme kararı aldık"

hyurekli haluk yurekli

TFF'nin FB'yi bir alt lige dusurebilmesi icin fb'nin "biz sike yaptik" demesi gerekiyor. Yarin bir karar cikmaz.

1 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

yalnız Ali koçu fener başkanlığına çok yakıştırdım , Aziz yıldırım kadar iğrenç bi insan kendisi, tam fener başkanı olacak adam :D

Bunlar daha Fenerbahçe'nin iyi günleri.Esas komedi daha başlamadı.

Dava sonucunun ne çıkacağını hepsi biliyor. Masallara gerek yok. Suçlu çıkacakları onlar gayet iyi biliyorlar, olan taraftarlarına oluyor.

yalnız Ali koçu fener başkanlığına çok yakıştırdım , Aziz yıldırım kadar iğrenç bi insan kendisi, tam fener başkanı olacak adam :D

harbiden ya . aziz yıldırımdan o istifa eden emrah kılıklı adamdan özaydınlıdan filan sonra bu adam asil geldi ama ünal aysalın yanından bile geçemez :D

chemedya Ahmet Ercanlar

_ertemsener tarafından

Dupont, Bosman davasının ve Mourinho'nun avukatı. Artık Fenerbahçe'nin avukatı olacak. İlk sözü CL'yi oynatmam bu sene...

bunlar akıllanmaz valla billa bu yaşıma geldim yok görmedim böyle bir bünye

aşkınla coşkunla sen çok yaşaaaa :lol:

Ama olmaz delil yok panpa.

an itibariyle mağdur edebiyatının ve duygu sömürüsünün dibine dibine vurmuşlardır.

Yeşil cami önünde ki profesyonel dilenciler bile bu kadar sağlam duygu sömürüsü yapamazlardı.

Ben bile o kadar içlendim ki yanımda olsa eline sıkıştırı verirdim 50 kuruşluk

Oscar Adayları :

1)Aziz Yıldırım (sürekli istifa edip ağlayıp mektup yazıp , geri dönmesiyle gösterdiği performans)

2)Yıldırım Demirören (kupayı iade edip , güya adaletten yana olduğunu gösterip , Uefaya gitmesi ve şikeyi destekleyerek gösterdiği performans)

3)Ali Koç (Bugün yaptığı açıklamalarla mükemmel bir performans sergiledi ve izleyenleri büyüledi , benim favorim)

Oscar Adayları :

1)Aziz Yıldırım (sürekli istifa edip ağlayıp mektup yazıp , geri dönmesiyle gösterdiği performans)

2)Yıldırım Demirören (kupayı iade edip , güya adaletten yana olduğunu gösterip , Uefaya gitmesi ve şikeyi destekleyerek gösterdiği performans)

3)Ali Koç (Bugün yaptığı açıklamalarla mükemmel bir performans sergiledi ve izleyenleri büyüledi , benim favorim)

İlhan Cavcav yokmu yaw ama akademi hep böyle ödülleri hak edene vermıyor :D

Her isteyen öyle Bank Asya'da oynayabiliyor mu ?

Siz şike yaptığınızı kabul edin yeter

chemedya ahmet ercanlar

_ertemsener tarafından

dupont, bosman davasının ve mourinho'nun avukatı. Artık fenerbahçe'nin avukatı olacak. İlk sözü cl'yi oynatmam bu sene...

Bunlar akıllanmaz valla billa bu yaşıma geldim yok görmedim böyle bir bünye

:d :d :d

bu arada uefayla uğraşma nedenleri kendilerinin gidememeside değil ha :D trabzonun gitmesi :D

Bank Asya bile fener için iyi bir seçim onu yöneticileri bile biliyor; şike sonuçlansın en az 2 alt lige kadar yolları var.Pazarlık yapmaya çalışıyorlar

aykutTyildirim Aykut Yıldırım

Samandira Can Bartu Tesislerinde one kaptanlar Alex, Emre ve Volkan biraraya gelerek yasanan sureci degerlendirdiler..

Daha sonra yapilacak aciklamalar ve alinacak kararlarla ilgili tum oyuncular saat 5 te tesislere cagrildi ve yol haritasi cizildi..

Yapilacak aciklamarla birlikte alinacak en onemli karar onumuzdeki sezon oyuncu grubu olarak Bank Asya 1. Ligde oynamayi kabul etmekti..

Geri
Üst Alt