Ali Koç: "Sivasspor-Galatasaray maçın sorumlusu tamamen Özgüç Türkalp. Derhal emekli olmalı"

Bizim takim cok naif.
Aninda Sivas macindaki olmayan penalti pozisyonunu gosterip " sizin lehinize hata yaptiginda gorevine devam mi etmeli? " diye soracaksin. Hatta Konya macini da ekle.

Hakan Can: "Evet Erkan Özdamar askerlik yapmamış. Ama neden muaf? Kanser gibi uzun soluklu tedavisi isteyen bir hastalığa sahipse muaf olur. Erkan Özdamar, askerlikten önce tiroid kanseri geçirmiş. Kontrolleri de devam ediyor. Kimse öküz altında buzağı aramasın."
Ali Koç' un eli uzun; adamın askerlik yapmadığı bilgisine ulaştığı gibi, gerekçesini de öğrenmiştir illa ki. Erkan Hoca' dan çok daha ağır ve umarsız bir onkolojik rahatsızlığım olmasını, empatiyi filan bir kenara bıraksam bile ayıbın bu kadarı çok fazla. Profesyonel Futboldan, filanca takımın taraftarı olmaktan ve hatta hala aktif spor yapmaya çalışan biri olduğum halde, genel olarak spordan nefret edesim geliyor, böyle aşağılık hareketlere tanık oldukça. Gözünü fanatiklik bürümüş, anlayabileceğine ihtimal vermiyorum ama her şeyden önce insan olmak lazım muhterem!..

Seni yine kepaze edeceğiz alçak herif. Kurtuluşun yok.

Fenerlilere bir şeyi açıklamaya çalışmak faydasız. Niyetleri kötü bir kere. Vurup geçeceksin bunlara. Aglatacaksin bunları.

Ali'nin yaptığı her açıklama kendi taraftarını geriyor. Zayıflık gösteriyorlar bu aciklamalarla. Taraftarı da bunu hissediyor tabi.
Biliyorlar ki Galatasaray ile girilen bir yarış kaybedilmiş bir yarıştır!

Şerefsizin birisi telnumarasini paylasmis sosyal medyadan ve telefonu durmuyormuş. Evinde hapsolmus diye haberler okudum tehditler sebebiyle.

Insanimiz bukadar cahil ve işsiz olamaz. Olmamalı

Türkiyedeki futbolun her takım taraftarı için bu kadar kutuplaşması ve düşmanlığın sorumlusuda bizim 4 sene şampiyonluğumuz sonrası Aziz'in yarattığı ve güçlendirdiği düşmanlık iklimidir. Ondan önce de büyük rekabet vardı ancak düşmanlık yoktu, bunu Avrupa maçlarında rakip taraftarların desteği ile görebilirdik, görebilirlerdi en basiti. Bir de şimdiye bak. Her sene camia olarak istisnasız bu yarattıkları iklime tuğla üzerine tuğla koyan fb derhal kapatılsın deniyor mu da sen çıkıp emekli olmalı diyebiliyorsun bir hakem için. Ha emekli olmalı tabi orası ayrı, fakat bunu diyebilecek en son söz sahibi camiasın sen. Usulsüz delil toplama nedeni ile sadece hukuken aklan(dırıl)an tescilli şikecilerin adalet diye ağlaması kadar ironik başka bir şey gördüğümü hatırlamıyorum.

Türkiyedeki futbolun her takım taraftarı için bu kadar kutuplaşması ve düşmanlığın sorumlusuda bizim 4 sene şampiyonluğumuz sonrası Aziz'in yarattığı ve güçlendirdiği düşmanlık iklimidir. Ondan önce de büyük rekabet vardı ancak düşmanlık yoktu, bunu Avrupa maçlarında rakip taraftarların desteği ile görebilirdik, görebilirlerdi en basiti. Bir de şimdiye bak. Her sene camia olarak istisnasız bu yarattıkları iklime tuğla üzerine tuğla koyan fb derhal kapatılsın deniyor mu da sen çıkıp emekli olmalı diyebiliyorsun bir hakem için. Ha emekli olmalı tabi orası ayrı, fakat bunu diyebilecek en son söz sahibi camiasın sen. Usulsüz delil toplama nedeni ile sadece hukuken aklan(dırıl)an tescilli şikecilerin adalet diye ağlaması kadar ironik başka bir şey gördüğümü hatırlamıyorum.
Ali Şen başlattı aslında, Aziz Yıldırım değil lakin Aziz daha da kötü hale gelmesinde büyük rol oynadı

Ali Şen başlattı aslında, Aziz Yıldırım değil lakin Aziz daha da kötü hale gelmesinde büyük rol oynadı
Doğru, lakin Ali Şen'in davranışları Aziz'in yanında oldukça masum kalıyor. Masum derken kastım şu, hani Aziz gibi bir başkanları olmasa, 98'de Vefa Küçük kazansa Aziz yerine, yok kendilerini ayrıştıran fb cumhuriyeti, yok 17'ye 1, yok en şucu en bucu biziz muhabbetleri vs. vs., böyle düşmanlığı ortaya çıkarıp körükleyen birisi olmayacak, belki çok farklı olacaktı herşey. Şimdi kimseyi kızdıramıyorsun bile derbiyi geçtim basit bir maç sonrası, dümdüz kavga, hakaret, ana avrat söv belki demez bir şey. Herkesin bünyesi de alıştı zaten, bu saatten sonra da bir şey değişmez. Aziz karakteri büyük bir dönüm noktası oldu bu açıdan Tr futbolu için.

Özgüç Türkalp gibi bir Fblinin emekli edilmesine asla hayır demem. Zira Anelkanın eli hala aklımda.

Lakin Ali Koç’un lafıyla emekli edilmesini asla istemem

Off off sinirim gecmedi. Hic karsi atak yapamiyoruz.
1 - Galatasaray - Alanya maci 2 - 0'dan tekrar
2 - Fener - Sivas maci 0 - 0'dan penalti iptaliyle devam
3 - Yukaridaki 2 şık gerceklesirse Sivas - Galatasaray maci da 1 - 1'den devam edebilir.
Bakalim, Sivasspor fener macindaki haksizligin giderilmesini izleyecek mi? 😁

Ali Koc istedi, MHK bugun uyguladi...

Geri
Üst Alt