Ali Koç, Sponsorluk Adı Altında Fenerbahçe'ye Para Pompalıyor

Bu herif parayı yani miktarı nasıl kafasına göre veriyor belirliyor ? Holding degilmi bunlar bir sürü söz hakkı olan onay vermesi gereken ortakları var
Anlayan varmi

Fblilerle dalga geçiliyor da şu herifi gönderemedin bilmem ne diye herif kulübü için daha ne yapabilir ki. Her türlü parayı veriyor şikeyi yapıyor lobiyi kuruyor haksızlığı uyguluyor

Fb bu herif yüzünden şampiyon olamıyor gibi yapılıyor ama Fb bu herife rağmen şampiyon olamıyor

Bizim yeni anlaşma 300 milyon TL düzeyinde olur diye tahmin ediyorum %50 artış gösterirse. Rams anlaşmasında da ciddi bir artış olacaktır. O da 400 küsürlere gelir herhalde.
Enfes paralar o halde

Ama fb muhtemelen yüksek tutarlı bi stad adı sponsoruna sahip olacaktır

Ayrıca daha skandalı sponsorluk adı altında bjk'ye para pompalıyor bu adam. Gurursuz tinerciler halkın takımıyız diye şereften bahsetsin ama Koç babalarından stadyum sponsorluğu alsın.

Bizim sponsorluk gelirleri gayet iyi ama Erden Timurdan sonra kademeli olarak düşecektir. Bu yönetimde o geliri artıracak bir çap göremiyorum

Bizim sponsorluk gelirleri gayet iyi ama Erden Timurdan sonra kademeli olarak düşecektir. Bu yönetimde o geliri artıracak bir çap göremiyorum
Anlaşılan tüm sponsorluklar uzun vadeliydi o yüzden düşüşte pek mümkün değil. Puma, Rams, Sixt 5 yıl, Socar 3 yıl. Kol ve şort sponsorları 1 yıllıktı herhalde ki onlarda yüksek ücret vermiyorlardı sanırım.

fenerbahceye ben de pompalamak isterim

Tv8 den de bir sponsorluk bekliyorum.

Burada belirtilmemiş bu sponsorluk sadece lig için mi yoksa Avrupa'yı da kapsıyor mu? Bizim Sixt anlaşması ile aşağı yukarı aynı rakamlar çünkü. Ama bizim bir de Avrupa göğüs var 5 milyon euro;'dan Socar mesela.

vergiden düşüyorlar mı bunu. Bu bayağı devleti dolandırmak olmuyor mu

Bu herif parayı yani miktarı nasıl kafasına göre veriyor belirliyor ? Holding degilmi bunlar bir sürü söz hakkı olan onay vermesi gereken ortakları var
Anlayan varmi
Yonetim kurulu onaylamadan 1 tl para cikartamaz sirketten. Reklam tanitim icin sirketler butce ayiriyor o butceyi kullaniyorlar. Bu da arada baglanti kuruyordur fenere sponsor olalim diye

Zengin tamamda bu herif tam bir Maganda. Hicmi egitim verilmemis görgü ögretilmemis anlamadim.
Zengin dogup, hayatinda istedigi herseye kolayca sahip olan insanlar ne yazik ki genel insani degerlere sahip olamiyor. Insani gelistiren yokluk, azim ve mucadeledir. Istisnalar olsa da ne yazik ki zengin cocuklarinin cogu boyledir. Paris Hilton, Trump, Ali Koc, bu liste uzar gider.

Biz Sixt’ten geçen sene 195 milyon almışız. Yıllık enflasyon TÜİK’e göre %75; ENAG’a göre %124. Ortalama da %100 yapar. 390 milyon kazanıyoruz sanırım. Bunlardan fazla ama geçen Sixt çıkabilir muhabbeti vardı, indirim aldılarsa da şaşırmam

Geri
Üst Alt