Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
Bu herif parayı yani miktarı nasıl kafasına göre veriyor belirliyor ? Holding degilmi bunlar bir sürü söz hakkı olan onay vermesi gereken ortakları var
Anlayan varmi
Anlayan varmi
Bizim yeni anlaşma 300 milyon TL düzeyinde olur diye tahmin ediyorum %50 artış gösterirse. Rams anlaşmasında da ciddi bir artış olacaktır. O da 400 küsürlere gelir herhalde.Bizden 50 milyon TL fazla
Edit: bizde enflasyon güncellemesi vardı evet. Aşağı yukarı aynıdır
Enfes paralar o haldeBizim yeni anlaşma 300 milyon TL düzeyinde olur diye tahmin ediyorum %50 artış gösterirse. Rams anlaşmasında da ciddi bir artış olacaktır. O da 400 küsürlere gelir herhalde.
Sixt'te enflasyon oranında artış olacaktı. Rams ise ENAG+ TUİK'in açıklayacağı enflasyon ortalamasına göre artış olacaktı sanırım.Enfes paralar o halde
Fb yeni stad sponsoru ile bizi geçebilir mi? Ramsın Enag artışına rağmen?Sixt'te enflasyon oranında artış olacaktı. Rams ise ENAG+ TUİK'in açıklayacağı enflasyon ortalamasına göre artış olacaktı sanırım.
Bir başkan bu kadar para akıtırsa, o kulüp onun malı haline gelir.Niye herkes zengin başkan istiyor
Anlaşılan tüm sponsorluklar uzun vadeliydi o yüzden düşüşte pek mümkün değil. Puma, Rams, Sixt 5 yıl, Socar 3 yıl. Kol ve şort sponsorları 1 yıllıktı herhalde ki onlarda yüksek ücret vermiyorlardı sanırım.Bizim sponsorluk gelirleri gayet iyi ama Erden Timurdan sonra kademeli olarak düşecektir. Bu yönetimde o geliri artıracak bir çap göremiyorum
Ya bir tık üstü yada benzer olacaktır diye düşünüyorum. Çok bir fark yapamıyorlar sanırım yoksa göğüsü de daha fazla gösterirlerdi herhalde.Fb yeni stad sponsoru ile bizi geçebilir mi? Ramsın Enag artışına rağmen?
Yonetim kurulu onaylamadan 1 tl para cikartamaz sirketten. Reklam tanitim icin sirketler butce ayiriyor o butceyi kullaniyorlar. Bu da arada baglanti kuruyordur fenere sponsor olalim diyeBu herif parayı yani miktarı nasıl kafasına göre veriyor belirliyor ? Holding degilmi bunlar bir sürü söz hakkı olan onay vermesi gereken ortakları var
Anlayan varmi
Zengin dogup, hayatinda istedigi herseye kolayca sahip olan insanlar ne yazik ki genel insani degerlere sahip olamiyor. Insani gelistiren yokluk, azim ve mucadeledir. Istisnalar olsa da ne yazik ki zengin cocuklarinin cogu boyledir. Paris Hilton, Trump, Ali Koc, bu liste uzar gider.Zengin tamamda bu herif tam bir Maganda. Hicmi egitim verilmemis görgü ögretilmemis anlamadim.