Ali Koç: "Türk Lirası'ndaki değer kaybı belimizi kırdı, önümüzü göremiyoruz"

Benim alım gücümün düşmesinden daha önemli sorunlarım var. Ben orada ekonomik öncelikten bahsetmedim. Bu süreçte milletin ne yediği içtiği çok umurumda değil. Saçımı tarıyor da olabilirim.
Neyse boşver sen öm'ye cevap ver o an yazdım bitti gitti o mesajı ne motivasyonla yazdığımı da unuttum zaten.

güluyoruz falanda marcao ile kereme güveniyorum yoksa bizim kumbaraninda dibi gözüküyor
Aynen öyle. Bizim durum nispeten bunlara göre iyi ama kaçınılmaz olarak her kulüp ama fazla ama az yaşayacak Ali Koç'un bahsettiği sıkıntıları.

İnsan boşluk bıraka bıraka yazar, gecenin bu vaktinde roman gibi yazını okurken heder oldum. Bşr de üstüne Hayri in kavgasını kaçırdım.

Neyse daha fazla konu dışına çıkmayalım.
Bu saatte bu kafayla telefonda yazdığıma şükret :D

Bu arada Hayri'nin kavgasının linkini at ben sabah kahvesini içerken okuyayım.

Maaslar 25 milyon civari olsa ve her sene en kotu AL yapip 0 puan dahi alsan 7 milyon civari alirsin. 3. dahi olsan konferans ligiyle en az 10 milyon euro kazanirsin. Kadroyu AL parasina gore kurarsak fazla etkilenmezsin.

Yabanci siniri yerine, lige yabanci yas limiti ve tüm oyuncular icin maas limiti gelmeli. 4 büyüklerin maas gideri 20-25 milyon net olursa ve genc yabanci dolu kadrolari olursa, artik transferden kar yaparak belki borclarini azar azar kapatirlar.

Bir de şu var, limitler eridi gitti TL bazında. 500 milyon lira limit versen 31 milyon Euro yapmıyor.
Sadece futbolcu maaşlarını bile karşılamıyor.

3850 kemiksiz Feghouli'nin maaşı, bonuslar hariç, vur onaltıya vur vur çekinme elin alışsın.
61,6 milyon TL artı vergi düz hesap 100 milyon TL.
Bir şampiyonluk primi kaç para, yayın gelirinden ne kalıyor.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt