Haber Ali Koç: "Türkiye Kupası’na katılıyoruz ama iş terse dönerse çekiledebiliriz"

Utanmadan Eyüp maçından drama çıkarıyor.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan biz hakemi de yeniyoruz zaten. Çok komik. Diyor ki biz neden hakemi de yenmek zorundayız biz zorundaysak onlar da öyle olsun.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır adam "Sergen doğru diyor dürüst diyor lafını esirgemez diyor" ama Sergen sene başından beri şampiyonluğu Galatasaray hak ediyor diyor

Bu baskı ve birlikteliği sürdürmeliyiz

Koçun eli kolu bağlı hiç birşey yapamıyor.

Altaylı'nın da elinde bir şey olmadan Koç kayığında o iftiraları attığı belli oldu böylece. Ayrıca göz göre göre gene yalan söyledi iddianame dedi kendisine davaya konu olmayan şeyin iddianamesinin olmayacağını birisi söyleseydi keşke ama basınımızı çok güzel mamalı bir basın.

Biraz etrafından dolandı fakat maaş ödemelerinde ciddi sorun var anladığım kadarıyla.

Bu heriften öylesine nefret ediyorum ki resmen Aziz Yıldırım denilen kudurmuş köpeği arar oldum ben. Geberse de türk futbolu artık rahat bir nefes alsa.

Federasyon başkanı olacak zat da resmen bunun önünde diz çöküp ağzını açmış bir şekilde pozisyon almış bekliyor.

Körler sağırlar birbirini ağırlar. Burnunuz boktan çıkmaz sizin bu kafayla. Cehennemin dibine kadar yolunuz var aptallar ordusu.

Adam biz inaniyoruz diyor ama pes etmis. Belli etmemek için rol yapmaya calisiyor, 0 inanç

Geri
Üst Alt