Haber Ali Koç: "Türkiye Kupası’na katılıyoruz ama iş terse dönerse çekiledebiliriz"

Bu adamın sadece ve sadece zenginliği ve parası sayesinde üniversite bitirebildiğini düşünüyorum ben ciddi ciddi. Çok net bir zeka sorunu var.

Bu erken yaşta ya gider yada hastalık sahibi olur. Bunun gidişatı hiç iyi değil. Ciddi semptomlar gösteriyor. Sıkıntı var bak cok belli

Hacı Osman senin gibi oynağı görünce bunlarda çok güzel oynuyor. Sirk mi lan burasi

Türkiye Kupası organizasyonu bir ahır - istediğimizi yaparız diyor açıkça herif - ve bunun sonucu yok.

bizim maçta 34873942 defa göze soka soka paşa-fener reklamıda yaptılar...

gidiniz acunun üzerine işeyiniz siz.

okurken utandım, iyiki fenerli değilim.

bunların bu şekilde davranmasının baş sorumlusu "hakedene hakettiği cezayı vermeyen" tff'dir.

bir ülkenin resmi bir futbol musabaka turnuvası, bir kişinin elinde böyle çocuk oyuncağı olabilir mi?

isteyen istediği gibi turnuvaya katılıp, idtediği zaman çekilebiliyor mu ya? bu nasıl iş?

sene başı hazırlık turnuvası audi cup, emirates cup mı bu?

bu kupayı alan takım direkt uefa ligine gidiyor. koskoca ülkenin bir adet avrupa biletidir bu turnuva.

koskoca organizasyonun fikstürü çekiliyor ama fb'in hala daha katılıp katılmayacağı belli değil.

ne tff'in ne de bu kupanın bir ciddiyeti kalmamıştır artık.

Geri
Üst Alt