Muzip birine benziyor fıstık yerken yüzünün aldığı ifadeyse artık Fener napıyosa yapsın aga der gibi. Mükemmel bir boşvermişlik
O ukala tavrını o kadar iyi biliyorum ki. Bu adamdan bir şey olmayacağına adım gibi eminim.

O ukala tavrını o kadar iyi biliyorum ki. Bu adamdan bir şey olmayacağına adım gibi eminim.
Daha ne olacak adamda istediği her şeyi yapacak kadar para var ve çocukluk hayali olan Fb başkanlığını her türlü rezalete rağmen muhalefetsiz sürdürüyor. Başarı vs. anlamında diyorsan bence azımsanmayacak bir lobi kurdu sahada azıcık karşılığını verebilse terlemeden şampiyon olacaklar

kendi çevremde bu adam seçilince ulen dikkat etmek gerekebilir azizden sonra doğru işler yapabilir diye bakıyordum.

iyiki beni haksız çıkardı,

Seçimdeki konuşmalarıyla , azizle atışmalarıyla
tribun kenarına çıkıp kendini kalabalık üstüne bırakışıyla
Mesuta maske tak , al megafonu demesiyle...

Aziz'i hiç aratmadı , özletmedi sağolsun.

Bunların babaları şirketleri batırmasınlar diye takımlara Başkan yapıyorlar. Demirören, Koç bunları şirketlerden uzak tutuyor olmalılar.

Onca rezillik, evinde biten tüm seriler ve 4 senede 1 Galatasaray, 1 Başakşehir, 1 Beşiktaş, 1 Trabzonspor şampiyonluğu.

Vizyonun tdk karşılığı.

Ali Koç & Saadettin Saran

🗳️ Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlık seçimi.

1649502669867.webp

ali koç, kadıköy’de ilk kez galatasaray galibiyeti gördü. - 10.04.2022

ali koç: ”atatürk’ün hangi takımı tuttuğu değil hangi takımın onun yolundan gittiği önemlidir.”

ali koç: ”türkiye'nin en çok şampiyon olan kulübü 28 şampiyonlukla fenerbahçe. bu böyle biline.”

ali koç: “fenerbahçe bir spor kulübünden daha da öte bir kulüp. ülkesi için canını vermiş bir kulüpten bahsediyoruz.”

ali koç: ”atatürk’ün hangi takımı tuttuğu değil hangi takımın onun yolundan gittiği önemlidir.”

ali koç: ”türkiye'nin en çok şampiyon olan kulübü 28 şampiyonlukla fenerbahçe. bu böyle biline.”

ali koç: “fenerbahçe bir spor kulübünden daha da öte bir kulüp. ülkesi için canını vermiş bir kulüpten bahsediyoruz.”
atatürk fenerliydi lem
en çok şampiyon biz olduk lem
her ölen fenerli şehit sayılır lem

ali koç: "bizler gönüllülük esasıyla bu kadar mücadele verirken, fedakarlıklar yaparken bir de yetmemiş gibi bir milletvekilimiz tarafından 'şerefsizler, namussuzlar' olarak tarif edildik. sanki kendisi çok şerefli. süper lig kulüpleri olarak endişelerimizi anlattık. kaale alındık mı? hayır.."

ali koç: "kulüpler olarak yasaya karşı değiliz. bu şekilde ele alınmasının, çıkmasının ileride çok büyük sakıncalar doğuracağından şüpheniz olmasın. bu yasa işinin bir de uluslararası ayağı var. orada da zaman içinde neler olacağını göreceğiz."

ali koç: "bizler gönüllülük esasıyla bu kadar mücadele verirken, fedakarlıklar yaparken bir de yetmemiş gibi bir milletvekilimiz tarafından 'şerefsizler, namussuzlar' olarak tarif edildik. sanki kendisi çok şerefli. süper lig kulüpleri olarak endişelerimizi anlattık. kaale alındık mı? hayır.."

ali koç: "kulüpler olarak yasaya karşı değiliz. bu şekilde ele alınmasının, çıkmasının ileride çok büyük sakıncalar doğuracağından şüpheniz olmasın. bu yasa işinin bir de uluslararası ayağı var. orada da zaman içinde neler olacağını göreceğiz."
bu adamın söylediklerini bizim başkan söylese vatan haini ilan edilip hapse atılırdı üstüne kulübe kayyum atanırdı

FB'ye anlam veren kupalar ve şampiyonluklar değildir şampiyonluklara kupalara anlam veren FB'dir. v.s. v.s.

bu adamın söylediklerini bizim başkan söylese vatan haini ilan edilip hapse atılırdı üstüne kulübe kayyum atanırdı
saffet'e demis galiba cevap olarak.

boyle bir aciklamasi var cunku:

saffet sancaklı: "yönetecek başkan ve yönetici bulamazsınız diyenler, türkiye'de 500 tane, 1000 tane şerefli adam yok mu? bir siz mi şereflisiniz?"

Yalı koç başkanım önceden reise yakın cevreleri böyle açık açık elestirmezdi ilginç seçim yaklastikca yalı baskanimda yürek yemiş gibi oldu galiba

Geri
Üst Alt