Ali Koç, Fenerbahçe Başkanı olarak 8 teknik direktör ile çalıştı.

Phillip Cocu: 15 Maç
Erwin Koeman 9 Maç
Ersun Yanal: 54 Maç
Zeki Murat Göle: 2 Maç
Tahir Karapınar: 9 Maç
Erol Bulut: 34 Maç
Emre Belözoğlu: 10 Maç
Vitor Pereira: 25 Maç

(İHA)

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, fenerbahçe spor kulübü başkanı ali koç'u kabul etti

FHObCljXwAcw7bY

ali koç, yeniden sportif direktör getirmeye karar verdi.

* bütün yetki ve sorumluluk sportif direktörde olacak.
* yeni teknik direktörü de o sportif direktör seçecek.

TD değil SD getirecekmiş. Aday listesi kabarıkmış. Fener 1-2 ay daha hocasız gezer :ka21:

John Terry diyorlar. Cuk oturur ahlaksız camiaya. Koç başkan gitmeden bir kişiye daha söğüşlettirmeli Fb'yi. Gariban Bjk bile aynı anda 4 hocanın maaşını yatırıyor Koç başkan bunun altında kalmaz benim bildiğim

Ali Koç: "Beklediğimiz karar çıktı. 27 Aralık 2021 tarihi, Fenerbahçe'nin tarihi günlerinden biridir. 3 Temmuz 2011'de başlayan süreç, tam 10 sene sonra zaman aşımına birkaç ay kala nihayet açıklanmıştır. Bunu, büyük bir sevinçle karşılıyoruz."

"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Sayın Şekip Mosturoğlu, Sayın İlhan Ekşioğlu ve herkese sonsuz teşekkür ediyorum."

"Her zaman haklıyız dedik ama bu süreci buraya getirene kadar büyük bir mücadele verdik. Bugün, hakkı yenenler kazanmıştır."

"İyi olanlar kazanmıştır."

Ali Koç: "Beklediğimiz karar çıktı. 27 Aralık 2021 tarihi, Fenerbahçe'nin tarihi günlerinden biridir. 3 Temmuz 2011'de başlayan süreç, tam 10 sene sonra zaman aşımına birkaç ay kala nihayet açıklanmıştır. Bunu, büyük bir sevinçle karşılıyoruz."

"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Sayın Şekip Mosturoğlu, Sayın İlhan Ekşioğlu ve herkese sonsuz teşekkür ediyorum."

"Her zaman haklıyız dedik ama bu süreci buraya getirene kadar büyük bir mücadele verdik. Bugün, hakkı yenenler kazanmıştır."

Başkan Burak Elmas’dan resmi sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla geçmiş olsun mesajı bekliyorum.

Sarayın duvarlarını boşuna yalamamış

Ali Koç: "Sayın Cumhurbaşkanımız ve büyük Fenerbahçeli Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubu müzemizde ilelebet yer alacaktır."

Bence kutsal emanetler gibi senede bir gün görücüye çıkartın taraftarlar gelip öpsün mübarek mektubu🤣🤣🤣

Yinede biz daha iyi durumdayız. Burak başkanın altından koltuğu ŞAAAK diye çekerler, ne olduğunu anlamaz yapışır yere. Buna yapacak bişey yok adam para babası bir baron. Yazık kimin başkanıysa Allah daha beter etsin.

Muzip birine benziyor fıstık yerken yüzünün aldığı ifadeyse artık Fener napıyosa yapsın aga der gibi. Mükemmel bir boşvermişlik

Geri
Üst Alt