Ali Koç rezil olmamak adına açıklama yapıyor.Belliki transfer calimi atmak istemiş ancak top ayağına dolanmış yalı cocugunun.

Ali Koç: "Rossi'de transfer bedeli yok. Geriye tek bir santrfor kaldı. Hocamızın istediği, sola ileri geri 90 dakika koşacak bir oyuncu bekliyor. Biz oyuncuyla anlaşma noktasına geldik. 2 Eylül'e yetişir mi, yetişmez mi göreceğiz."

Ali Koç: Sead Kolasinac tarafı bizimle iletişime geçti. 3 milyon Euro imza parası ile 3 yıllık kontrat ve senelik 3 milyon Euro istediler. İstemedik.

@Alper Altun :LOL::LOL::LOL:

Ceza olacaksa bize değil, borsada işlem gören bir şirket hakkında spekülasyon yaratıyor diye biz dava açabiliriz kendisine diye düşünüyorum. Bir şey olmaz yani. :asd:
işte bunu diyorum herif çıkıyor kafasına göre gs transfer etti diye konusabiliyor henüz bizimkilerden daha ses yokken. tam olarak bunu öğrenmek istemiştim

Ali Koç: "Yayın ihalesindeki son iki senede yapılan indirimlerle Messi'nin transferini TFF yapmış gibi oldu."

Ali Koç: "TFF, kulüplerin birlik olmamasından güç alıyor. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor omuz omuza versin, her şey değişir."

Ali Koç: "Bu ülkenin, Fenerbahçe'ye bir teşekkür borcu var. O terör örgütünün karşısında duran ilk camia Fenerbahçe'dir"

Ali Koç: "3 Temmuz kumpası için açtığımız 250 milyon TL'lik tazminat davası sadece başlangıç. Biz ilk davamızı, o yıl Şampiyonlar Ligi'ne gidememenin euro üzerinden maliyetini hesaplayarak açtık."

Ali Koç: "Şampiyonlukları inkar etmek, cumhuriyet tarihini inkar etmek demektir. 1959 öncesinde 2 şampiyonluk Beşiktaş'a verildi, bu doğru ancak diğer takımlara da verilmesi gerekiyor."

Ali Koç: "Avrupa kupaları gerekçe gösterildi. 3 senedir bunun üstünde çalışıyoruz, bekliyoruz. 1959 sonrasını sayma kararı verenlerin o zamanki profillerine bakın, bana göre keyfi verilmiş ve bir takımı göz önünde bulundurarak verilmiş bir karar."

Ali Koç: "Bizim bahsettiğimiz şampiyonalarda oynayan takımların şehir sayısına baktığınızda, bugünden bile daha fazla. TFF'nin sitesinde de bu şampiyonluklardan bahsediyorlar. Bizim para pul, yıldız derdimiz yok. Biz, TFF'nin bunu düzeltmesini bekliyoruz."

Ali Koç: "VAR'dan önce hakem hatası çoktu, VAR'dan sonraki şampiyonlukları sayalım gibi bir şey yapmışlar, Avrupa Kupaları'nı gerekçe göstererek."

Ali Koç: "Biz para, pul, yıldız peşinde değiliz. Hakkımızın peşindeyiz. Bu konu TFF Genel Kurulu'na gelsin, onay açılsın."

yalı başkanım ve portekizli aykutun istedigi forvet hem golcü hemde sol tarafta ileri geri gidebilmeliymiş

İnsanın ailesini seçememesi üzücü.

FB739MlXoAEKILz

Geri
Üst Alt