Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooAli Koç: "Kadro dışı olan bir oyuncu için iyi bir bonservis aldık ama 'gitmem' diye tutturdu. Herhalde bir yere gidecek. Bize sorun yaratana biz de sorun yaratırız."
açıklamalarını ayrıca konu olarak açayım mıAli Koç: "Kulübünün istediği şartları karşılamamız mümkün değildi. Kiralanacaksa da Galatasaray'a gitmesini daha uygun gördü, Galatasaray'ı uzun zamandır beklemiş, Halil Galatasaray'a hayırlı olsun."
Olur basliga da Ali Koc: Halil Galatasaray'a hayirli olsun yaparsin.açıklamalarını ayrıca konu olarak açayım mı
geçen seneden çok da farklı bir futbol yok ortada, ne değişmiş anlamadım valla.Ali Koç: Hocamız çok kısa zamanda çok büyük değişiklikler yaptı. Vitor Pereira'ya şapka çıkarmak istiyorum. Vitor Pereira konusunda doğru bir seçim yaptığımıza inanıyorum.
Temizlik yapıyor Tudor gibi. Ona yükseliyorlar birkaç haftadır.geçen seneden çok da farklı bir futbol yok ortada, ne değişmiş anlamadım valla.
evet onu düşünmemiştim, haklısınTemizlik yapıyor Tudor gibi. Ona yükseliyorlar birkaç haftadır.
Becali'nin yaptigi gibi mi?bu herif halil transferini böyle açıkladı diye kap ceza meza vermez dimi