Ali Koç: "Kadro dışı olan bir oyuncu için iyi bir bonservis aldık ama 'gitmem' diye tutturdu. Herhalde bir yere gidecek. Bize sorun yaratana biz de sorun yaratırız."

Ali Koç: Hocamız çok kısa zamanda çok büyük değişiklikler yaptı. Vitor Pereira'ya şapka çıkarmak istiyorum. Vitor Pereira konusunda doğru bir seçim yaptığımıza inanıyorum.

Ali Koç: "Caulker ile oynamak istemediği için yollarımızı ayıracağız. Çin'den çok iyi bir teklif var. Onu değerlendirmiyor şu an. Türkiye'den çok iyi teklifler var. Konuyu kişiselleştirdiği için belli şartlar önümüze sunuyor."

Ali Koç: "Caulker, bir fırsat transferiydi ve hocayla görüşmeler sırasında kendisine haber de verilmişti."

Ali Koç: "Yabancı santrforun 2 Eylül'e yetişeceğine inanıyorum, umarım yetişir. Samatta gidiyor. Belki de bitmiştir. Rossi ile imzalar yeni atıldı"

Ali Koç: "Vitor Pereira, şampiyon olmak istiyor. Buradan kötü ayrıldı, hesap kesmek istiyor."

Ali Koç: "Hocamız, Morita'yı çok istedi ama olmadı."

Ali Koç: "Kim Min-Jae, bence bir süperstar. Geçen sene Tottenham ve Mourinho, 14-15 milyon avro teklif etti. Avrupa'dan birkaç kişiye sorduk, 'Zamanınızı harcamayın, alamazsınız.' dediler. Porto bizden öndeydi, İngiltere'den de bir takım devreye girdi ve buraya geldi."

Ali Koç: "Kulübünün istediği şartları karşılamamız mümkün değildi. Kiralanacaksa da Galatasaray'a gitmesini daha uygun gördü, Galatasaray'ı uzun zamandır beklemiş, Halil Galatasaray'a hayırlı olsun."

Ali Koç: "Halil bana 'Bonservisimi alırsanız Fenerbahçe'de oynamak isterim' dedi."

Ali Koç: "Kulübünün istediği şartları karşılamamız mümkün değildi. Kiralanacaksa da Galatasaray'a gitmesini daha uygun gördü, Galatasaray'ı uzun zamandır beklemiş, Halil Galatasaray'a hayırlı olsun."
açıklamalarını ayrıca konu olarak açayım mı

Ali Koç: Hocamız çok kısa zamanda çok büyük değişiklikler yaptı. Vitor Pereira'ya şapka çıkarmak istiyorum. Vitor Pereira konusunda doğru bir seçim yaptığımıza inanıyorum.
geçen seneden çok da farklı bir futbol yok ortada, ne değişmiş anlamadım valla.

Ali Koç: "Dorukhan, Beşiktaş'la anlaşamıyordu, Ocak ayında boşa çıkacaktı. İlgilenebileceğimizi söyledim. Ahmet Nur Çebi, Ocak ayında size gelirse gönül koyarım dedi. Biz de bir daha oyuncuyu düşünmedik."

bu herif halil transferini böyle açıkladı diye kap ceza meza vermez dimi

bide piyasadaki en sağlam gs duyumcusu olabilir. emre akbaba transferinide bundan öğrenmiştik çıkıp konusuyor gsye hayrlı olun diye

Geri
Üst Alt