Banka ailesinin değil mi. Koskoca bankayı bu andavala mı bırakmış bunlar

Altaylı, "Ali Koç'a lig bittikten sonra bir yazı yazacağım, çünkü Galatasaray'ı, bir camiayı bu denli eleştirmeye kalkarsan haddini bildirmezlerse bildiren biri çıkar. Hakkımı saklı tutuyorum. Haftaya bunu yazacağım," diyerek sözlerini tamamladı.

Altaylı, "Ali Koç'a lig bittikten sonra bir yazı yazacağım, çünkü Galatasaray'ı, bir camiayı bu denli eleştirmeye kalkarsan haddini bildirmezlerse bildiren biri çıkar. Hakkımı saklı tutuyorum. Haftaya bunu yazacağım," diyerek sözlerini tamamladı.
Altaylı kiliselerin hesabını versin

Erinç Bilican: "Ali Koç; 'Fetö ile savaşıyorum' diyorsun, şike sürecinden sonra platin sponsor oluyorsun. 'Hükümetle savaşıyorum' imajı verdiriyorsun, her yere Ahmet Ketenci ile gidiyorsun, senin sahibi olduğun şirket bu hükümet döneminde tarihte görülmemiş şekilde büyüdü!"

Müptezel.
Adnan Öztürk güzel söyledi, "Promil delikanlısı" diye.

Kerem Övet: "Hani Galatasaray'a yapı falan diyor ya Ali Koç, ya sen bütün polisleri almışsın Galatasaray stadyumuna giriyorsun, polisler sana yol açıyor, nasıl bir yapı ki arkadaş bütün polisler senin arkanda ya?
işte bundan bahsediyoruz sürekli. Bunlar acayip işlere imza atıyor

stadimizi basmistir, kendisine gore 2012'nin intikamidir.
galatasaray yonetimini bu konuda sinifta birakmistir.
yarattigi nefret ve kin artik peak noktaya ulasmistir.
turkiye'nin en cok nefret edilen kisiler siralamasinda ilk 5'tedir ( apo , feto , malum kisi buna dahil olmak uzere )

Geri
Üst Alt