bu herifle ilgili hiç bir şey komik değil

kaldığı her senaryo nefretlik, işimiz gücümüz yok zengin birinin istediği olmadığındaki şımarıklıklarıyla uğraşıyor tüm ülke.

o yüzden seçilsin yea gibi tırt söylemleri bırakalım

hea seçileceği %98 ihtimal o ayrı, tek sebebi de parası olması, parası olmadığı senaryoda boş bir insan olurdu.
Bombos olurdu.

konuştugum fenerlilerin çogu ali koça oy vereceklerini söylüyor. tepkili olanlar oy vermeye gitmeyecegim diyor. azize oy vericem diyene denk gelmedim. farklı kazanacak gibi.

Mourinho maliyetine şuan griezman ve depayı çekebilirdi. Bence daha fazla fayda sağlarlardı

Adam bugün konuştuğunu yarın kendi açıklamasıyla yalanlıyor. Ve adamda çok büyük GALATASARAY kompleksi var. Acurla kendi erdem timurunu yapmaya çalışıyor. Acur futboldan anlasa kendi takımına faydası olurdu.

Fener taraftarı paraya düşkündür, para kimdeyse onu severler. Ali Koç ne yaparsa yapsın ondan daha zenginin bulana kadar Ali Koç'u seçerler öyle son kale, ataturk falan dediklerine bakmayın şimdi de deli gibi acun savunuyorlar

Ali Koç: ''Ağustos ayında çevreme 'Şubat ayını bekleyin, Galatasaray'da çalkantalı dönemler olacak.' demiştim. Herkese başkanlık sözü verilmiş. Anladığım kadarıyla içerde ciddi sıkıntılar olmuş. Sayın Erden Timur konuları anlattı, eminim diğer taraf da anlatacaktır. (HaberTürk)

Bu herife bilgi aktaranın kim olduğunu bilmek istiyorum @Hasan Bekir @Keramettin TANRIVERDİ

Ali Koç: "Futbolun gelişmesi adına kulüplerde sahiplik modeli en geçerli model bana göre. Kısaca her kulübün bir sahibi olmalı.”

Fener'i satin almak istiyor galiba
öyle olsa bile destek dilendiği kitleyi yok sayıyor şu an.

Arapların City modeli gibi parası olan düdüğü çalsın modu bu

avrupada futboldaki takım çeşitliliğini yokeden , ne bileyim Milan en aklıma gelen örnek sönmesi bu tip bir şey yüzünden bana göre.

yarışamazsın Real iile City ile PSG ile ...belki newcastle yakında eklenecek 3 4 seneye o yatırıma.

öyle olsa bile destek dilendiği kitleyi yok sayıyor şu an.

Arapların City modeli gibi parası olan düdüğü çalsın modu bu

avrupada futboldaki takım çeşitliliğini yokeden , ne bileyim Milan en aklıma gelen örnek sönmesi bu tip bir şey yüzünden bana göre.

yarışamazsın Real iile City ile PSG ile ...belki newcastle yakında eklenecek 3 4 seneye o yatırıma.
hani hatta Real tekti eskiden - Galaktikos para akıtmalar onlar bunlar ... reali yenen müthiş iş başarıyordu.

ama günümüz piyasasında - gelir kaynağı yaratmada herifler sonsuzdalar şu an. Barça tutunamayacak misal bence - ki tutunamıyor.

Ali Koç: ''Ağustos ayında çevreme 'Şubat ayını bekleyin, Galatasaray'da çalkantalı dönemler olacak.' demiştim. Herkese başkanlık sözü verilmiş. Anladığım kadarıyla içerde ciddi sıkıntılar olmuş. Sayın Erden Timur konuları anlattı, eminim diğer taraf da anlatacaktır. (HaberTürk)

Bu herife bilgi aktaranın kim olduğunu bilmek istiyorum @Hasan Bekir @Keramettin TANRIVERDİ
Ama yine de sana sktu mu Galatasaray? Daha da konuşma...

Geri
Üst Alt