- 17 Ağustos 2009
- 44.120
- 33.212
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bombos olurdu.bu herifle ilgili hiç bir şey komik değil
kaldığı her senaryo nefretlik, işimiz gücümüz yok zengin birinin istediği olmadığındaki şımarıklıklarıyla uğraşıyor tüm ülke.
o yüzden seçilsin yea gibi tırt söylemleri bırakalım
hea seçileceği %98 ihtimal o ayrı, tek sebebi de parası olması, parası olmadığı senaryoda boş bir insan olurdu.
bu nasıl iş yawAli Koç: "Devletle biz iç içeyiz. 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' bir söylemdi. Gerçekte öyle birşeyin olmadığını biliyoruz tabi"
![]()
Şizofreni olabilir ya da başka birşey.bu nasıl iş yaw
Ali Koç: "2018 yılındaki Fenerbahçe, Mourinho'yu getiremezdi. 6 senede kulübümüzü finansal olarak nefes alabilir hale getirdik."
Dansözbu nasıl iş yaw
ben taraftar olsam küfrederdim bu açıklamaya mesela.Ali Koç: "Futbolun gelişmesi adına kulüplerde sahiplik modeli en geçerli model bana göre. Kısaca her kulübün bir sahibi olmalı.”
Fener'i satin almak istiyor galibaben taraftar olsam küfrederdim bu açıklamaya mesela.
öyle olsa bile destek dilendiği kitleyi yok sayıyor şu an.Fener'i satin almak istiyor galiba
hani hatta Real tekti eskiden - Galaktikos para akıtmalar onlar bunlar ... reali yenen müthiş iş başarıyordu.öyle olsa bile destek dilendiği kitleyi yok sayıyor şu an.
Arapların City modeli gibi parası olan düdüğü çalsın modu bu
avrupada futboldaki takım çeşitliliğini yokeden , ne bileyim Milan en aklıma gelen örnek sönmesi bu tip bir şey yüzünden bana göre.
yarışamazsın Real iile City ile PSG ile ...belki newcastle yakında eklenecek 3 4 seneye o yatırıma.
Öyle birşey olsaydı aziz 10 sene önce kulübü satın alır sen de onun gtünde dolanıyor olurdun...Ali Koç: "Futbolun gelişmesi adına kulüplerde sahiplik modeli en geçerli model bana göre. Kısaca her kulübün bir sahibi olmalı.”
Ama yine de sana sktu mu Galatasaray? Daha da konuşma...Ali Koç: ''Ağustos ayında çevreme 'Şubat ayını bekleyin, Galatasaray'da çalkantalı dönemler olacak.' demiştim. Herkese başkanlık sözü verilmiş. Anladığım kadarıyla içerde ciddi sıkıntılar olmuş. Sayın Erden Timur konuları anlattı, eminim diğer taraf da anlatacaktır. (HaberTürk)
Bu herife bilgi aktaranın kim olduğunu bilmek istiyorum @Hasan Bekir @Keramettin TANRIVERDİ