Ali Koç:

"Ağustos ayında çevreme 'Şubat ayını bekleyin, Galatasaray'da sıkıntılı, çalkantılı dönemler olacak' demiştim. Nitekim içeride ciddi sıkıntılar olmuş. Beni ilgilendiren bir konu değil. Sayın Erden Timur kendi bakış açısını anlattı. Diğer taraf kendi bakış açısını anlatır. Bizim konumuz değil. Onlardan çok belden aşağı laflar geldi, ligi bitirtmeyiz lafları. Beni en rahatsız olduğum konu, 4-5 oyuncuyla beraber ilgilendik, açıklanan paraları biliyoruz, Zaha'yı biliyoruz. Tete için Shakhtar'ı aradım, durumu söylediler, pazarlık bile etmedik, çalım dediler. Ndombele'yi önerdiler, kesinlikle almayız dedik. Sponsor diyorlar, sponsor ismi vermiyorlar. Marka olmaz, takım aşkıyla verilir, bir mesaj yazı falan da görmedik. Futbol sektörü küçük bir sektör. Bunlar işi aile seviyeme taşıdılar. Bu işleri geçen ağustosta tahmin etmiştim. Hepimize hayırlı olsun."

Tehditler savurduğu uyurken bile beni düşün dediği Erden Timur'a Sayın mı demiş gerçekten.

Şuursuz herif diyordum da bence psikolojik vaka bu adam. Pardon adam dedim. Yaratık, varlık, t. başı demek daha uygun olurdu.

Sen öyle bir mal, saygısız, bilgisiz, çirkef çıktın ki aile seviyen ondan sonra sorgulanır oldu.

Aksine geldiğinde herkes o soyadına aldanıp süper lig için iyi bir seçim olarak gördü aziz sonrası.

İlkokul seviyesindeki matematik hesabını bile yapamayıp gazeteci azarlarsan, rakibine şerefsiz, fetöcü dersen, hakemleri taciz edin, dövün dersen soyadın koç olunca bu evlatlık heralde deriz.

Sanki başarılı oldu da aşağı çekmek için ailesi sorgulanır oldu.

Şimdi de kendi taraftarına bile konuşacak yüzün olmadığı için Acun'a açıklama yaptırıp seçim kampanyası peşinde koşuyorsun.

Dansöz herif yav. 1 söylediğini 1 hafta sonra inkar edebiliyor ya da kıvırıyor. Asena bile bunun gibi kıvıramadı.

Onda o yuz yok ki
Sevgili Alper ,aslında ne istiyorum biliyormusun ,hani okadar çok tv kanalımız var ya oturup rakibin bu sezon 25 puanı herkesin gözüne soka soka nasıl aldığını ,ilk maç Ankaragücü maçı hakemin dak:83 %1000 lik penaltıyı nasıl çalmadığını ve 3 puanı nasıl hanelerine yazdıklarından başlayarak tek tek aptala öğretir gibi göstermelerini okadar istiyorum daha zaman var ama umut yok çünkü neredeyse tüm basın bunu yapamayacak/yaptırtımayacaktır.Buradan başlansa ne kadar iyi olur.Sonra Lale orta olayının gerçeğini bir ortaya dökülse "Erden Timur'un " kulakları çınlasın mesela.Ama hiçbirşey olmuyor ve de hergün bize çemkiriliyor.Bu işte hukuk namına düzen namına bir fren yok mudur.Anlam verilemez durumda.Yaz bir yere seneye "Allahvere daha iyi takım ile daha iyi skorlar alır isek" bunun katmerlisi olacak hangi başkan seçilirse seçilsin ikiside aynı yolun.......

Ali Koç Acun u Erdem Timur a karşı, daha doğrusu GS ye cevap verecek adam olarak getirdi. Ama bence Aziz Yıldırım ın iddiaları Acun u zor duruma düşürdü. Bunu kullanıp Acun u halk önüne atmak lazım.

Ali Koç Acun u Erdem Timur a karşı, daha doğrusu GS ye cevap verecek adam olarak getirdi. Ama bence Aziz Yıldırım ın iddiaları Acun u zor duruma düşürdü. Bunu kullanıp Acun u halk önüne atmak lazım.
Isim degistirip forum kedisi ismini alsana dostum.

Cok sevimli olur gezersin sitede

3 sene yine ligte yapmadık şey bırakmayacak birde şampiyon olursa

Ali şen + Aziz Yıldırım + Rambo Okan = Ali Yıldırım Koç

Geri
Üst Alt