- 18 Temmuz 2009
- 81.641
- 238.428
- 5.093
Ayrıca Fener'in başına geçmesinden tek çekindiğim adamın Saran olduğunu her zaman söylemişimdir.
O adam gelirse korkarım, doğruya doğru.
O adam gelirse korkarım, doğruya doğru.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize burada koymadigin posta yok, soy ismin de artik Koc, baslarina gecip bunu diyebilecek kudrete sahip oldugunu düsünüyorum.Rica ederim artık bir konuda anlaşalım.
"Ben hiçbir şekilde Ali Koç ile birlikte Fenerbahçe yükselişe geçecek" anlamına gelen tek bir ifade kullanmadım!!!
Belirttiğinizin aksine Fenerbahçeli dostlarıma kaygıyla gülüyordum. Herkes kendini şampiyon ilan ediyordu. Lig başlamadan şampiyon ilan etmek kesinlikle benim tarzım değildir. Medyamız şerefli olsa, kendini yorumcu olarak şaklabanların kafası çalışsa ve Fenerbahçe'yi üç sene rahat bıraksalar Fenerbahçe toparlanır. Ancak medya ve taraftar baskısı Ali Koç ve yönetimini yanlış kararlar almaya zorlandırıyor. Bugün hiçbir kulüp başkanında "üç dört sene şampiyonluğu unutun" diyecek yürek yok!
Orası kesinlikle öyle saçma sapan bir kadro mühendisliği var ortada, demek istediğim fener maddi açıdan bu kadar kötü durumda olmasaydı bakma adamın koyduğu para az buz bir para değil, mevcut isimlerin bir tık üstü adamlar alabilirlerdi... Ha bu kafayla yine başarılı olamazlardı belki ama dünkü gibi rezil sonuçlar da görmezdik büyük ihtimalle.Abi bence mevzu para değil
Temel problem Comolli
İkincisi de Cocu
Ligdeki futbol tarzını bilmeden transfer yaptırmışlar. Çünkü az takip etseler bu ligde en önemli 5 mevkinin 2 bek, 2 orta saha ve kaleci olduğunu bilirlerdi. Bu noktalarda iyi değilsen başarılı olman çok zor.
Fener diğer mevkileri doldurdu ancak bu mevkiler boş kaldı, son gün işte bir kaleci aldılar ama o da form tutmuş Volkan kadar iyi olamayacak birisi.
Sanırım Fenerbahçe'nin genlerinde var. Her şeyi toz pembe görüyorlar. Biz niye görmedik o ezici üstünlüğü.
Ali Koç taraftar sakinlesin Cocu'ya az daha sabır göstersin falan diye demiyor ciddi ciddi böyle düşünüyorsa vay hallerine.ezmişler mirezil bi maçtı iki taraf adına da.hasan alinin mucizevi şutları bi tarafa atıfın ve pepenin kısa düşen pasından ayewin pozisyonu var sadece.ha korner dönüşü de kontratak fırsatları oldu ama degerlendiremediler.baska da bişey yok koca maç
Ali Koç taraftar sakinlesin Cocu'ya az daha sabır göstersin falan diye demiyor ciddi ciddi böyle düşünüyorsa vay hallerine.
Cocu bi takımdan 4 yiyene kadar kalır şu görüntüde