Ayrıca Fener'in başına geçmesinden tek çekindiğim adamın Saran olduğunu her zaman söylemişimdir.

O adam gelirse korkarım, doğruya doğru.

Rica ederim artık bir konuda anlaşalım.

"Ben hiçbir şekilde Ali Koç ile birlikte Fenerbahçe yükselişe geçecek" anlamına gelen tek bir ifade kullanmadım!!!

Belirttiğinizin aksine Fenerbahçeli dostlarıma kaygıyla gülüyordum. Herkes kendini şampiyon ilan ediyordu. Lig başlamadan şampiyon ilan etmek kesinlikle benim tarzım değildir. Medyamız şerefli olsa, kendini yorumcu olarak şaklabanların kafası çalışsa ve Fenerbahçe'yi üç sene rahat bıraksalar Fenerbahçe toparlanır. Ancak medya ve taraftar baskısı Ali Koç ve yönetimini yanlış kararlar almaya zorlandırıyor. Bugün hiçbir kulüp başkanında "üç dört sene şampiyonluğu unutun" diyecek yürek yok!
Bize burada koymadigin posta yok, soy ismin de artik Koc, baslarina gecip bunu diyebilecek kudrete sahip oldugunu düsünüyorum.

Abi bence mevzu para değil

Temel problem Comolli
İkincisi de Cocu

Ligdeki futbol tarzını bilmeden transfer yaptırmışlar. Çünkü az takip etseler bu ligde en önemli 5 mevkinin 2 bek, 2 orta saha ve kaleci olduğunu bilirlerdi. Bu noktalarda iyi değilsen başarılı olman çok zor.

Fener diğer mevkileri doldurdu ancak bu mevkiler boş kaldı, son gün işte bir kaleci aldılar ama o da form tutmuş Volkan kadar iyi olamayacak birisi.
Orası kesinlikle öyle saçma sapan bir kadro mühendisliği var ortada, demek istediğim fener maddi açıdan bu kadar kötü durumda olmasaydı bakma adamın koyduğu para az buz bir para değil, mevcut isimlerin bir tık üstü adamlar alabilirlerdi... Ha bu kafayla yine başarılı olamazlardı belki ama dünkü gibi rezil sonuçlar da görmezdik büyük ihtimalle.

Şu anda hakikaten acınası bir durumdalar, biz inamotolu, bratulu yıllarda bu kadar kötü değildik ki bunun sebebini de yukarıda sen yazmışsın zaten.

Feda feda dediler, o kadar parayla bir ton kazmayı takıma doldurdular... Ben bu kadar kazmanın olduğu bir fenerbahçe daha görmedim. Ali Koç için yavaş yavaş çatlak sesler çıkmaya başladı. Bakmayın Cocu, Comolli'ye patladıklarına. Bu adamları getiren kim? Valla bizim taraftar on numara. Kişilere değil, takımına bağlı. Başarısız olanın anında biletini kesiyor.

Fener'in bu kadar çok borcu olsa da olmasa da bir şey değişmez. Adam ünifebli ergenlere danışıp, sosyal medya baskısı altında eziliyor. Yanlış karar vermeye mahkum. Yanlışı düzeltemez, doğruyu yamultma kapasitesi var. Acele ve yanlış kararlar almak zorunda çünkü yönettiği şeyin ne olduğunu henüz anlamamış.

Politikada içi boşaltılmış onlarca kavram vardır. Örneğin; insan hakları, kardeşlik, barış, demokrasi, halkların kardeşliği vs. bugün her 5 saniyede 1 çocuk açlıktan ölüyorken bunu göremezsen bu kavramlar seni pembe, yumuşak bir yatakta uyutur, uyurken de kanını içerler haberin olmaz.

Ülke futbolunda da bu böyle. Şu kavramlara bak; sistem, altyapı, scout, kanatlar, kadro mühendisliği, hücum futbolu, göze hoş gelen futbol, baskı, tika taka, seyirciyi tribüne çekmek vs. Eyvallah hepsinin de yeri var dünya futbolunda lakin bunlar Türk Futbolu için boş kavramlar. Her şeyden önce akıllı bir adam Hollandalı teknik adam getirmez. Geçmişte; Hiddink, Rijkaard, Advocaat, Riekerink gibi başarısız adamlara bakar da korkar. Ama ne var ki; hayallere kapıldılar, geleceğin Barca'sı olacaklarını düşündüler. Yanıldılar ve bu topraklarda yanılmanın cezası kesilir.

Bir kere senin sahanın zemini bozuk, yöneticilerin kulüp takımından TFF'sine kadar Anadolulu, MHK'sı ayrı Disiplin kurulu ayrı, siyasetin futboldaki etkisi ayrı. Daha çok ağlar bu çocuk akıllı.

Velhasılı; fırsat bu fırsat deyip, ne yapıp edip bu sene şampiyon olmalıyız. Yeni gelirler, azalan borç, güçlenen takım ve biz güçlendikçe kesenin ağzını açmak zorunda kalacak olan rakipler ve girecekleri ekonomik girdap... Çok önemli bir sezon. Umarım yönetim zafiyetiyle ayağımıza kurşun sıkmadan fırsatı değerlendiririz.

Ali Koç Galatasaray için bir fırsattır.

ezmişler mi:ROFLMAO:rezil bi maçtı iki taraf adına da.hasan alinin mucizevi şutları bi tarafa atıfın ve pepenin kısa düşen pasından ayewin pozisyonu var sadece.ha korner dönüşü de kontratak fırsatları oldu ama degerlendiremediler.baska da bişey yok koca maç

Sanırım Fenerbahçe'nin genlerinde var. Her şeyi toz pembe görüyorlar. Biz niye görmedik o ezici üstünlüğü.
ezmişler mi:ROFLMAO:rezil bi maçtı iki taraf adına da.hasan alinin mucizevi şutları bi tarafa atıfın ve pepenin kısa düşen pasından ayewin pozisyonu var sadece.ha korner dönüşü de kontratak fırsatları oldu ama degerlendiremediler.baska da bişey yok koca maç
Ali Koç taraftar sakinlesin Cocu'ya az daha sabır göstersin falan diye demiyor ciddi ciddi böyle düşünüyorsa vay hallerine.
Cocu bi takımdan 4 yiyene kadar kalır şu görüntüde

Ali Koç taraftar sakinlesin Cocu'ya az daha sabır göstersin falan diye demiyor ciddi ciddi böyle düşünüyorsa vay hallerine.
Cocu bi takımdan 4 yiyene kadar kalır şu görüntüde

Kesinlikle haklısın. Şu büyük kulüpleri aklı başında adamlar yönetiyor diye sevinmiştik de işler kötü gidiyor gibi. Umarım dediğin gibi taraftarın gazını almak için saçmalamıştır.

Saadettin Saran tek problem zaten o gelirse, muhtemelen koctan sonra o gelecek Fener cidden duzelir.

Çok kolay olacağını düşünüyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sözünün eriyse cocu'yu göndermez göreceğiz bakalım

DmB059IXsAAh8wI.jpg

Streamable - free video publishing

Geri
Üst Alt