Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok ciddi narsistlikte var adamda - basit ego falan diyemiyorum.aziz bile şu durumlara düşmemişti, herkese ters giden adam.
kendisini sınırsız güç görüyor, herkese posta koyuyor, çok ilginç.
Ali Koç'a sallıyordu en son Koç grubu reklamları çekmişti neticesinde kovulmuş.
Sanmıyorum. Bundan bahsederdi o zaman son yayınında veda falan ederdi mesela. Koç eleştirileri üzerine Koç'un reklam için kara listeye alması sonra ayrılması üst üste oldu mesela.Yok kovulmadi, adam daha kaç ay önce bu sene tv yi komple bırakıyorum demisti
Son yayını izlemedim ama daha birkaç ay önce kendisi söyledi bu sene son senem bırakıyorum demisti ,koçun nekadar reklam girdisi vardirki ,portakal koçun reklamından daha önemli kanal için zaten rica minnet tutuyorlardiSanmıyorum. Bundan bahsederdi o zaman son yayınında veda falan ederdi mesela. Koç eleştirileri üzerine Koç'un reklam için kara listeye alması sonra ayrılması üst üste oldu mesela.
Koç'un reklamları kestiğini Portakal kendisi söyledi. daha sene bitmeden gitti adam.Son yayını izlemedim ama daha birkaç ay önce kendisi söyledi bu sene son senem bırakıyorum demisti ,koçun nekadar reklam girdisi vardirki ,portakal koçun reklamından daha önemli kanal için zaten rica minnet tutuyorlardi
Ki portakal lafını esirgeyen adam değil öyle durum olsa mutlaka soylerdi
Bazen olmuyorsa bırakacaksın belli bir ara verip sonra tekrar gelirsin gerekli çıkarımları yaptıktan sonra. Bu adamın koltuğu bu kadar bırakmamak istememesinin altında başka bir şey var denmeye de başlandı mesela.Duygu durum yönetimi çok önemli. Bu yüzden makam ve mevkiler, bazı insanlar için zulüme dönüşebiliyor.
Analiz var mıDuygu durum yönetimi çok önemli. Bu yüzden makam ve mevkiler, bazı insanlar için zulüme dönüşebiliyor.
Hırs, ego ve içsel beklenti altında ezilme vs. Travmatik bir süreç yaşadığını düşünüyorum. Ayrıca Fb ile saplantılı bir duruma dönüştü olay.Bazen olmuyorsa bırakacaksın belli bir ara verip sonra tekrar gelirsin gerekli çıkarımları yaptıktan sonra. Bu adamın koltuğu bu kadar bırakmamak istememesinin altında başka bir şey var denmeye de başlandı mesela.
Bu bir obsesyon- takıntı -saplantı .Analiz var mı