şımarık zengin çocuğu tripleri işte

top benim bana ne oynatmam kafası

Ali Koç'a sallıyordu en son Koç grubu reklamları çekmişti neticesinde kovulmuş.

aziz bile şu durumlara düşmemişti, herkese ters giden adam.

kendisini sınırsız güç görüyor, herkese posta koyuyor, çok ilginç.
çok ciddi narsistlikte var adamda - basit ego falan diyemiyorum.

bir şey yapıyorsa cümle alem kabullenmeli ve itiraz etmemeli o yaptığı için gibi modları var .

hakikaten bilinçaltı baya sıkıntı bir adam bu.

Sanmıyorum. Bundan bahsederdi o zaman son yayınında veda falan ederdi mesela. Koç eleştirileri üzerine Koç'un reklam için kara listeye alması sonra ayrılması üst üste oldu mesela.
Son yayını izlemedim ama daha birkaç ay önce kendisi söyledi bu sene son senem bırakıyorum demisti ,koçun nekadar reklam girdisi vardirki ,portakal koçun reklamından daha önemli kanal için zaten rica minnet tutuyorlardi
Ki portakal lafını esirgeyen adam değil öyle durum olsa mutlaka soylerdi

Son yayını izlemedim ama daha birkaç ay önce kendisi söyledi bu sene son senem bırakıyorum demisti ,koçun nekadar reklam girdisi vardirki ,portakal koçun reklamından daha önemli kanal için zaten rica minnet tutuyorlardi
Ki portakal lafını esirgeyen adam değil öyle durum olsa mutlaka soylerdi
Koç'un reklamları kestiğini Portakal kendisi söyledi. daha sene bitmeden gitti adam.

Fenerbahçe taraftar forumu forumfb'de Fenerbahçeli üyeler tarafından kullanılan bazı Ali Koç avatarları:

2988-6e47abafc9c7a3494485c08aab39d1bfc069153f.jpg

2934-e4cb3dd36c5e41c8aebdc456eeba0ffe3ff11b88.jpeg

2993-3ad069e2ed61b24d2b695aca3cef6605d61fd1e0.png

2924-b5c2e3f15e6b80ca1fb99a8a56afa55e2f324a4b.jpg

Duygu durum yönetimi çok önemli. Bu yüzden makam ve mevkiler, bazı insanlar için zulüme dönüşebiliyor.
Bazen olmuyorsa bırakacaksın belli bir ara verip sonra tekrar gelirsin gerekli çıkarımları yaptıktan sonra. Bu adamın koltuğu bu kadar bırakmamak istememesinin altında başka bir şey var denmeye de başlandı mesela.

Bazen olmuyorsa bırakacaksın belli bir ara verip sonra tekrar gelirsin gerekli çıkarımları yaptıktan sonra. Bu adamın koltuğu bu kadar bırakmamak istememesinin altında başka bir şey var denmeye de başlandı mesela.
Hırs, ego ve içsel beklenti altında ezilme vs. Travmatik bir süreç yaşadığını düşünüyorum. Ayrıca Fb ile saplantılı bir duruma dönüştü olay.

Geri
Üst Alt