- 3 Temmuz 2012
- 137.883
- 86.796
- 5.198
bizim bi başarımız var mı o branşta takip etmedimVoleybolda ne başarıları varmış. Avrupa'nın en pahalı kadrolarını kurup nal topluyorlar Avrupa'da senelerdir. Vakıf ise silip süpürdü Avrupa'yı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim bi başarımız var mı o branşta takip etmedimVoleybolda ne başarıları varmış. Avrupa'nın en pahalı kadrolarını kurup nal topluyorlar Avrupa'da senelerdir. Vakıf ise silip süpürdü Avrupa'yı.
Evet yahu adam Türkçe konuşmaktan aciz.Aha Devin de ferdi gibi cikti.
"dur , teecume etsin dur"
Herif saga sola bakiyor "Bu ne yav" der gibi
Mimikleri falan inanilmaz. Mikrofon gorunce dayanamiyor, illa birilerine laf sokacak ya da rencide etme arayisinda.Sürekli birilerini azarlama peşinde herif… biraz önce de bir gazeteciye hoca tesiste kalmadınhanerini sen mi yapmıştım diye sordu.., o çıksa fırçayı yiyecekti..,
Ulan dün de yayında arkadan sesler geliyor diye azarladı… adamlar benim hakkımda konuşurken falan diyor… bize soruları iletiyorlar falan derken siz işinizi niye adam gibi yapmıyorsunuz falan diyor… herif gerçekten psikopat… sürekli sinirlenecek birşeyler arıyor…Mimikleri falan inanilmaz. Mikrofon gorunce dayanamiyor, illa birilerine laf sokacak ya da rencide etme arayisinda.
Gercek bir piskopat bu adam.
Tercuman falan konusurken hareketleri bakislari inanilmaz yani, hedef ariyor falan.
"perreira...4 4 2 !" diye bagiran adam videosu hayatim boyunca aklimda kalacakbu heriflerde taaa perreiradan beri bu 3lü 4lü takıntısı nedir yav