Ağlama sezonu başlamıştır.Vatanimiza hayırlı ve de uğurlu olsun.Calmalar cirpmalar yine başladı.Bizim takım ne oynadı demiyor hakkımızı aldılar diyor.Pehhhh.

Avrupa muhabbeti dinliyordum arkada, gene cikip 160 m falan filan diyor

Aha Devin de ferdi gibi cikti.

"dur , teecume etsin dur"

Herif saga sola bakiyor "Bu ne yav" der gibi

1000039228.webp

Aha sıkıldı gene uzaklara daldı...garip gurup katakulliler kuruyor.

Ya da tatak ayıklıyor.

Moderatör Alinin sözü bitmeden başkasına söz vermesi sonrası yaşananlar :asd:

Sürekli birilerini azarlama peşinde herif… biraz önce de bir gazeteciye hoca tesiste kalmadınhanerini sen mi yapmıştım diye sordu.., o çıksa fırçayı yiyecekti..,

Sürekli birilerini azarlama peşinde herif… biraz önce de bir gazeteciye hoca tesiste kalmadınhanerini sen mi yapmıştım diye sordu.., o çıksa fırçayı yiyecekti..,
Mimikleri falan inanilmaz. Mikrofon gorunce dayanamiyor, illa birilerine laf sokacak ya da rencide etme arayisinda.

Gercek bir piskopat bu adam.

Tercuman falan konusurken hareketleri bakislari inanilmaz yani, hedef ariyor falan.

Mimikleri falan inanilmaz. Mikrofon gorunce dayanamiyor, illa birilerine laf sokacak ya da rencide etme arayisinda.

Gercek bir piskopat bu adam.

Tercuman falan konusurken hareketleri bakislari inanilmaz yani, hedef ariyor falan.
Ulan dün de yayında arkadan sesler geliyor diye azarladı… adamlar benim hakkımda konuşurken falan diyor… bize soruları iletiyorlar falan derken siz işinizi niye adam gibi yapmıyorsunuz falan diyor… herif gerçekten psikopat… sürekli sinirlenecek birşeyler arıyor…

Bunu gördükten sonra ben fenerin başında kalmasına ikna oldum bizim başarıların devamı açısından ama ülke için çok sıkıntılı bir durum bu…

Ali Koç: "Seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Tek suçumuz futbolda şampiyon olamamak. Suçsa suçumuz bu."

Geri
Üst Alt