Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 29.981
- 25.336
- 2.988
''Özellikle de benim başkanlığım bitince''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen katılıyorum
Rengim o süreci Ankaradn bir arkadaş anlattı bana iş öyle böyle değil. Bu sponsoru bizzat bastakiler istemiş en basit haliyle. Bu yalı bebesine kolay kolay dokunamaz bastakiler. Bizim yönetim de simit sarayı açsın. Kimlere kaldıkYetmez ...
Kulube bagladigi sponsorluk...
O firmanin isleri gucleri(turkiyede isi yok, avrupada isi yok) - bagli olabilecegi siyasi surec, mecliste ciksin konussun vs diye demec veren parti baglantisi, iliskileri...
Bu adam kendi istegi olsun diye her seyi yakar. İgreniyorum bu adamdan.
Tam kelimeleri kullanmak istemiyorum iste. Biliyoruz ne tezgahi oldugunu.(Kadikoyde yasiyorum - tuttugu takim farketmez , ciddi rahatsiz cok kisi burada o durumdan)Rengim o süreci Ankaradn bir arkadaş anlattı bana iş öyle böyle değil. Bu sponsoru bizzat bastakiler istemiş en basit haliyle. Bu yalı bebesine kolay kolay dokunamaz bastakiler. Bizim yönetim de simit sarayı açsın. Kimlere kaldık
malesef geri dönüyor
Sezon sonundan once zor bence ,erden olayıyla destek alsa da steven olayında taraftar hala kendisinin arkasında aliye hala tepki var, su an geleyim dese camiayi karistirirmalesef geri dönüyor