Aynen katılıyorum

Yetmez ...
Kulube bagladigi sponsorluk...
O firmanin isleri gucleri(turkiyede isi yok, avrupada isi yok) - bagli olabilecegi siyasi surec, mecliste ciksin konussun vs diye demec veren parti baglantisi, iliskileri...

Bu adam kendi istegi olsun diye her seyi yakar. İgreniyorum bu adamdan.

2fc918cfe88cd71a64cb577543e6ce15.jpg

Artık emin oldum bu adam Fenerbahçe kulübünü bilerek başarısız yaptı. Amacı ne o yakında ortaya çıkar belki iddia edildiği gibi kulübü satın almak ama kesinlikle güçsüz değil, aptal hiç değil.

Yetmez ...
Kulube bagladigi sponsorluk...
O firmanin isleri gucleri(turkiyede isi yok, avrupada isi yok) - bagli olabilecegi siyasi surec, mecliste ciksin konussun vs diye demec veren parti baglantisi, iliskileri...

Bu adam kendi istegi olsun diye her seyi yakar. İgreniyorum bu adamdan.
Rengim o süreci Ankaradn bir arkadaş anlattı bana iş öyle böyle değil. Bu sponsoru bizzat bastakiler istemiş en basit haliyle. Bu yalı bebesine kolay kolay dokunamaz bastakiler. Bizim yönetim de simit sarayı açsın. Kimlere kaldık

Rengim o süreci Ankaradn bir arkadaş anlattı bana iş öyle böyle değil. Bu sponsoru bizzat bastakiler istemiş en basit haliyle. Bu yalı bebesine kolay kolay dokunamaz bastakiler. Bizim yönetim de simit sarayı açsın. Kimlere kaldık
Tam kelimeleri kullanmak istemiyorum iste. Biliyoruz ne tezgahi oldugunu.(Kadikoyde yasiyorum - tuttugu takim farketmez , ciddi rahatsiz cok kisi burada o durumdan)

Bu yuzden benim eglendigim fener kitlesi sadece futbol ile sinirli. Geri kalani baslarina ne geldiginin farkinda olmayan parazit ve aptallar (bunlar her camiada var bu arada). Kulupleri siyasete alet oldu sayilir. Hic bir zaman duzgun bir arguman olmayacak.

Simarik cocuk gibi hep bencil bir mantik, hep kainatin merkezi sanma. Kendi ufak dunyalarinda 1 teneke parcasini hayati mesele yapan bosa yasayan / hayatlarini ziyan eden gerizekalilar. Bilal erdogan baskan olsun diyenler sadece " off ne transfer yapariz ha" mantigiyla baktigi icin.

Ben karma denen olaya inanirim. Her seyin bir bedeli olacak. Zaman gosterecek.

Bütün o temiz futbol yaygarası aslında Ali'nin sevmediği isimlerin toplanması, başka bir şey yok. Kamuoyunun ağza bal çalmak için birkaç kişi de göstermelik alınmış. Temiz futbol gelecekse ilk başta herkesten önce Ali Koç yargılanmalı. Gerisi fasa fiso.

Bu çantacı koyun keçi ailesinin chatham house,bilderberg,cfr ilişkilerinin üstüne gidilmedikçe bu ülke müstemleke olmaya devam eder

Bunlara dokunulduğu gün bir şeylerden umutlanmaya başlayabiliriz ancak

Bu adam sadece kendi hedefleri ya da parcasi oldugu kulubun menfaatine calismiyor.

Futbolun yakinindan bile gecmemeli.

Ne kadar politik ikilem ve tartisma gerginlik varsa baskanligi suresince soktu turk futbolu icine. Taraftarlari sekillendirdi.

Yetkisi falan asla olmamali bu adamin hic bir yerde.

Geri
Üst Alt