Gereksiz yere eleştirildiğini düşünüyorum. Eski parayla 4 katrilyon borcu olan bir kulüpten bahsediyoruz. Bu kadar borcu olan bir takıma daha fazla para harcayamazdı. Yine ellerinden geleni yapıp, düşük ölçekli de olsa alternatifli bir kadro kurdular. Hoca seçimi bence yanlıştı ama yine de gelecek vaad eden kariyerli sayılabilecek bir isim. Bu kadar oyuncu grubu değişen, hocası, başkanı değişen bir takımın hemen oturmasını beklemek yanlış olur. Bu yüzden belki hoca eleştirilebilir ama Ali Koç bu işi yapamadı demek için çok erken. En azından bir 3-4 seneye ihtiyacı var. Bu borçlar erimeden büyük bir kadro kuramaz zaten. Elinde de sihirli değnek yok..

Bu başlığın ilk postu olarak iliştirilmesi gerekir. Milletimizde sabır yok! Futbolumuzun en büyük kanseri bu sabırsızlıktır. Ali Koç geldiği için hemen bu sene Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünen milyonlarca futbolsever vardı haziran ayında. Sadece Fenerbahçeliler değil, herkes Fenerbahçe'yi bu sene favori gösteriyordu!

Bu başlığın ilk postu olarak iliştirilmesi gerekir. Milletimizde sabır yok! Futbolumuzun en büyük kanseri bu sabırsızlıktır. Ali Koç geldiği için hemen bu sene Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünen milyonlarca futbolsever vardı haziran ayında. Sadece Fenerbahçeliler değil, herkes Fenerbahçe'yi bu sene favori gösteriyordu!

:red:

Forumu başkan olduğu dönemde hızlıca göz gezdirdim; bunları gördüm. Dalga geçen alay edenlerin çoğu da yansıtma yapıyordu bence.

Aziz'in otoritesini kabul ettiği için aslında gelebileceği başkanlığa bu saatten sonra biraz zor gelir :) Saadettin Saran ve Ali Koç isimlerinden biri başkan olmadığı sürece şikecilerin burnu pislikten çıkmaz :asd22:

FFP olayını geçin. bağlantılarını kullanır o işi halleder bir şekilde.

bu adamın artısı paradan ziyade ailesinin bağlantıları olacak.

aile bağlantılarını da kullanarak bu sene ne yapıp edip takımı şampiyon yapacaktır.TFF tarafından fena kollanacaktır bu şikeciler hazır olun.

sadece gözleri güzel,karizma mı biraz...abartılacak bi tipte değil,ben anlamıyorum fenerlileri.zamanında yakısıklının alası,zenginin babası,sarışının en önde gideni cem uzan vardı.onun bu kadar tipine hayran olan yok.kendi taraftarımız bi yana,bütün rakip taraftarlar eriyip bitiyolar cem uzana hala ama başka nedenlerden ötürü.para ve yakısıklılıgından ötürü değil.

Iyi rüzargarla gelen, ve rüzgari cabucacik sönenden fayda gelmez bu ülkede...

sadece gözleri güzel,karizma mı biraz...abartılacak bi tipte değil,ben anlamıyorum fenerlileri.zamanında yakısıklının alası,zenginin babası,sarışının en önde gideni cem uzan vardı.onun bu kadar tipine hayran olan yok.kendi taraftarımız bi yana,bütün rakip taraftarlar eriyip bitiyolar cem uzana hala ama başka nedenlerden ötürü.para ve yakısıklılıgından ötürü değil.

1537526837960.webp

Teknik anlamda demiyorum. Ali Koç başkan seçilince "Fenerbahçe bu sene kesin şampiyon olur" diyen bir sürü insan vardı.

Aksine ilk senelerde bocalar denildi daha çok

Kimse farketmiyor da Fener'in bu kadar ikinci olmasının sebebi Aziz, bu ligin dinamiklerini biliyordu üçkağıtçı olsa da

Forumu başkan olduğu dönemde hızlıca göz gezdirdim; bunları gördüm. Dalga geçen alay edenlerin çoğu da yansıtma yapıyordu bence.

Eee? Söylediğimin nesi yanlış? Bir de gelip bu sene fener şampiyon olur dediler diye koyuyorsun, 3 kişiden 1i demiş o ifadeyi :asd:

Beko, Barcelona'ya sponsor diye bunu kullanmaya çalışıyorlar, aile şirketleri üzerinden kulübe sponsorluk veriyorlar. 50 milyon dolarlık yardım yaptı keza, bunu kendi kişisel servetinden yaptığını sanıyorsan gülerim.

Ali Koç kaç sene yöneticilik yaptı.

Gökten zembille inmedi ki adam. Hatta 2011-2012 de kulübü Nihat Özdemir ile beraber yönettiler. O dönem Kocaman olmasa bırak ikinci olmayı ilk 3'e bile giremezdiler. Oyuncuları tutabildiler mi o kadar güçlüsün madem?

Sonuç: Döneminde Fenerbahçe'nin çok müthiş bir başarısı da var mı dersen o da yok yani. (2007-2012)

Hakan Bilal Kutluap & Sadettin Saran ikilisi çok daha çapı yüksekmiş. Alex'ler vs hep onun döneminde geldi. 2004-2008 arası da onun ekmeğini yediler.

Ali Koç gelmeden önce kimse fenerin maddi olarak bu kadar zor durumda olduğunu bilmiyordu bu da var, şartlar normal olsa koyduğu para ciddi fark yaratabilirdi. Ali Koç'un abartılmaması gerektiğini ben dahil pek çok kişi yazdı, sevgili MK büyük ihtimalle fenerbahçeli arkadaşlarının etkisinde kalmış.

Yalniz Cem baskani ne zaman görsem aklima Matrix deki Mr. Smith gelir.

Sisirilmis balondan baska bisey degil bu herif, allahin sünepesi!

Ali Koç gelmeden önce kimse fenerin maddi olarak bu kadar zor durumda olduğunu bilmiyordu bu da var, şartlar normal olsa koyduğu para ciddi fark yaratabilirdi. Ali Koç'un abartılmaması gerektiğini ben dahil pek çok kişi yazdı, sevgili MK büyük ihtimalle fenerbahçeli arkadaşlarının etkisinde kalmış.

Rica ederim artık bir konuda anlaşalım.

"Ben hiçbir şekilde Ali Koç ile birlikte Fenerbahçe yükselişe geçecek" anlamına gelen tek bir ifade kullanmadım!!!

Belirttiğinizin aksine Fenerbahçeli dostlarıma kaygıyla gülüyordum. Herkes kendini şampiyon ilan ediyordu. Lig başlamadan şampiyon ilan etmek kesinlikle benim tarzım değildir. Medyamız şerefli olsa, kendini yorumcu olarak şaklabanların kafası çalışsa ve Fenerbahçe'yi üç sene rahat bıraksalar Fenerbahçe toparlanır. Ancak medya ve taraftar baskısı Ali Koç ve yönetimini yanlış kararlar almaya zorlandırıyor. Bugün hiçbir kulüp başkanında "üç dört sene şampiyonluğu unutun" diyecek yürek yok!

Abi bence mevzu para değil

Temel problem Comolli
İkincisi de Cocu

Ligdeki futbol tarzını bilmeden transfer yaptırmışlar. Çünkü az takip etseler bu ligde en önemli 5 mevkinin 2 bek, 2 orta saha ve kaleci olduğunu bilirlerdi. Bu noktalarda iyi değilsen başarılı olman çok zor.

Fener diğer mevkileri doldurdu ancak bu mevkiler boş kaldı, son gün işte bir kaleci aldılar ama o da form tutmuş Volkan kadar iyi olamayacak birisi.

Geri
Üst Alt