Dost meclisinde her zaman diyorum. Burada da söyleyeyim. Bana kalırsa Recep Tayyip Erdoğan, Ali Koç ile eğleniyor. Yüzüne gülüp alttan alta kuyusunu kazıyor. Bu 28. şampiyonluk meselesinin de böyle olacağını düşünüyorum. Kabul edileceği ile ilgili cesaretlendirilip tekmeyi basacak gibi duruyor.

Yakın dönem Türk siyaset tarihinde Recep Tayyip Erdoğan kadar kindar birini tanımadım. Gezi Parkı olaylarında Ali Koç'un yaptıklarını unutmuş değildir.

Bu nasıl bir manyaklık yav , parayı çer çöp etmeye doyamadılar.

Elinde sonunda , ne kadar kötü kullansalar da o şampiyonluğu elde edecekler. En geç 2 sene içinde.

aziz de mehmet ali aydınlar federasyon başkanıyken fener'i zorla ligde tuttuğu ama bu yılki beşiktaş-fener gibi ite kaka şampiyon yapmadığı için herifin ölmüş çocuğuna kadar dil uzatıyordu. herifler konu fener-beşiktaş olunca birleşiyorlar her şeye rağmen. bizim başkan-yönetici elini cebine atmazsa yağmurlu havada içecek su bulamazsın.

aziz de mehmet ali aydınlar federasyon başkanıyken fener'i zorla ligde tuttuğu ama bu yılki beşiktaş-fener gibi ite kaka şampiyon yapmadığı için herifin ölmüş çocuğuna kadar dil uzatıyordu. herifler konu fener-beşiktaş olunca birleşiyorlar her şeye rağmen. bizim başkan-yönetici elini cebine atmazsa yağmurlu havada içecek su bulamazsın.

Acaba dünkü derbi sonunda büyük takım nasıl olur öğrenmiş midir? Zira onların yerinde biz olsaydık kesin olarak yenilgi alırlardı. Daha önceden yaptılar çünkü. Şahit olduk.

"Belki Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik."

EA2EEBD9-ACAA-4DC4-9AC9-0E4758800425.webp
Malum komik forumdan. Evet beyler ne düsünüyorsunuz

Hepi topu 30 milyon Euro, abartmayalım.

Ali koçun ciddi ciddi aday olmayacağını falan düşünen fenerliler var bir de.

enteresan adamın hayatını anlatıyolar her şey var ama 3 çocuğunun annesi yani ali koç'un da annesi olan bayanın ismi bile geçmiyor
yalnız çocuklarıda tam fiyasko oğlu da bjkli olmuş dedesi vasıtasıyla

Geri
Üst Alt