- 17 Ağustos 2009
- 44.126
- 33.215
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çocuğu işinden etmiş şeref yoksunu emek hırsızı herif
Bugün ben de aldım bu popkek’ten. İçinde şifre var çekilişle 100.000 tl çıkıyormuş. Tabi onun için almadım ama bir umut gönderdim.Ford Otosan’ın Yeniköy fabrikasında tek vardiyada üretim rekoru kıran işçiler pop kekle ödüllendirildi Ford İşçi Bülteni duruma tepki göstererek, “Hâlâ bizi kekle tatlıyla kandırmaya çalışıyorlar” dedi
Ekli dosyayı görüntüle 233391
Feto gidince kaç şampiyonluğun var demezler mi adama?feto savcıları ile maç yapan fetocu belezoglunu kaptan yapan teknik adam yapan camia kimmmAli Koç: "Zamanında kulübümüz FETÖ kumpasından çok büyük zararlar gördü. Son 13 senede 1 kez şampiyon olduk. Sizce bu tesadüf mü? Sportif rekabetle açıklanabilecek bir tablo mu? Bunlar hep FETÖ yüzünden!"
Kandırma modunu açmış yine kuşlar bayılır buna
İnanılmaz ya!Ali Koç: "10 gri pozisyonun 9'u bizim aleyhimize oluyor, Galatasaray'da tam tersi. Kıyameti koparıyorlar hemen."
Yüzsüz sürüngen yav, sırf verilmeyen penaltılarımızdan 1’i sayesinde derbide bizden puan aldılarAli Koç: "10 gri pozisyonun 9'u bizim aleyhimize oluyor, Galatasaray'da tam tersi. Kıyameti koparıyorlar hemen."
Var zaten konusu@Alper Altun adminim ali koç bırakacagını acıklamış , bence bu haberın konusu acman lazım , acabilirsen ıcımızı bosaltalım biraz
![]()
Ali Koç: Haziran ayında yeni bir başkanımız olacak | NTV Haber
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamada, "Haziran ayında yeni bir başkanımız ve yeni bir yönetimimiz olacak." dedi.www.ntv.com.tr
Rahm koç bırak demiş.Şampiyon biz olursak gündem değiştirmek için, bunlar olursa "başkanım bizi bırakma" mizanseni yaratmak için bırakıyorum ayağı yapıyor. Aziz Yıldırım taktikleri.