Ford Otosan’ın Yeniköy fabrikasında tek vardiyada üretim rekoru kıran işçiler pop kekle ödüllendirildi Ford İşçi Bülteni duruma tepki göstererek, “Hâlâ bizi kekle tatlıyla kandırmaya çalışıyorlar” dedi

1706888384303.webp

Ford Otosan’ın Yeniköy fabrikasında tek vardiyada üretim rekoru kıran işçiler pop kekle ödüllendirildi Ford İşçi Bülteni duruma tepki göstererek, “Hâlâ bizi kekle tatlıyla kandırmaya çalışıyorlar” dedi

Ekli dosyayı görüntüle 233391
Bugün ben de aldım bu popkek’ten. İçinde şifre var çekilişle 100.000 tl çıkıyormuş. Tabi onun için almadım ama bir umut gönderdim.
5.75 liraydı Bim’de. Cömert adammış Yalı Koç bravo

Ali Koç: "Zamanında kulübümüz FETÖ kumpasından çok büyük zararlar gördü. Son 13 senede 1 kez şampiyon olduk. Sizce bu tesadüf mü? Sportif rekabetle açıklanabilecek bir tablo mu? Bunlar hep FETÖ yüzünden!"

Kandırma modunu açmış yine kuşlar bayılır buna

Ali Koç: "Zamanında kulübümüz FETÖ kumpasından çok büyük zararlar gördü. Son 13 senede 1 kez şampiyon olduk. Sizce bu tesadüf mü? Sportif rekabetle açıklanabilecek bir tablo mu? Bunlar hep FETÖ yüzünden!"

Kandırma modunu açmış yine kuşlar bayılır buna
Feto gidince kaç şampiyonluğun var demezler mi adama?feto savcıları ile maç yapan fetocu belezoglunu kaptan yapan teknik adam yapan camia kimmm

Ali Koç: “Çağlar dört ay Fenerbahçe'de oynamak için Atletico Madrid'den alacağı imza parasından fedakarlık etti. Milyon euro seviyesinde bir rakam bıraktı. Kendisine fedakarlığı için teşekkür ediyorum.”

Küfür edilmesi gereken zat

Ali Koç: “Rakibimiz; hiç riyakarlık, utanma, üzülme, çekinme refleksi olmayan bir camia.”

Ali Koç: "10 gri pozisyonun 9'u bizim aleyhimize oluyor, Galatasaray'da tam tersi. Kıyameti koparıyorlar hemen."

Şampiyon biz olursak gündem değiştirmek için, bunlar olursa "başkanım bizi bırakma" mizanseni yaratmak için bırakıyorum ayağı yapıyor. Aziz Yıldırım taktikleri.

Ne kadar yalancı utanmaz bir herif ya, soyadından da utanmıyor.

Geri
Üst Alt