Ali Koç: "10 gri pozisyonun 9'u bizim aleyhimize oluyor, Galatasaray'da tam tersi. Kıyameti koparıyorlar hemen."
Senin ben cidden beyin zarindan alüminyum folyo yapayım ya. Bunu derken insanda az utanma şeref namus olur. Bunu söylerken en azından insan derki ulan dün bu adamlarin penaltisini ciddi ciddi yediler ben şimdi böyle bir şey konuşursam komedi olur. Ama yok ne mantık ne bişey kalmamış tek hırsı bizi nasıl aşağı kendi seviyelerine cekebilirim derdi

Senin ben cidden beyin zarindan alüminyum folyo yapayım ya. Bunu derken insanda az utanma şeref namus olur. Bunu söylerken en azından insan derki ulan dün bu adamlarin penaltisini ciddi ciddi yediler ben şimdi böyle bir şey konuşursam komedi olur. Ama yok ne mantık ne bişey kalmamış tek hırsı bizi nasıl aşağı kendi seviyelerine cekebilirim derdi
Sadece dün mü

Son 5 maçtır net penaltılarımız verilmiyor

Bizim yönetim ne zaman konuşacak bu konuyu merak ediyorum

Sadece dün mü

Son 5 maçtır net penaltılarımız verilmiyor

Bizim yönetim ne zaman konuşacak bu konuyu merak ediyorum
Yok sadece dün olmadığını herkes biliyor tabi de en azindan sıcağı sıcağına 24 saat geçmemişken şöyle açıklama yapmazdım yapsam da utançtan duramazdim. Gerçi bunlarda utanç vs gibi insani duygular olmadığı aşikar

Algı olsun diye konuşuyor. İlk gördüğünüz yerde hakemleri taciz eden kendi dayak yiyen hakemin yanınada ilk giden kendi

Konusunda uzman bir kişi, bir duayyen.

Ali Koç: "Bırakmamın zamanı geldi. 2 dönem için geldim. Fenerbahçe'nin şampiyon olması için zaten çok engel varken, benim başkanlığımla bunlar arttı. Süper Kupa'nın bile Fenerbahçe üzerinden konuşulması, ne ile mücadele ettiğimizi gösteriyor. Cımbızla bizi çekip, bizi gösterdiler. TFF, bu işi Ankara'ya raporlarken bizi işaretlemiş."

(Halk TV)

Ne güzel atıyor sırtından yükü. Adama sormazlar mı geldiğinden beri kaç tane teknik direktör getirdin, kaç tane sportif direktör getirdin, kaç tane oyuncu aldın? Bütün teknik heyeti bütün sistemi baştan sona kaç kere değiştirdin? Getirdiğin adamlardan kaç tanesinin kapasitesi yeterliydi? Hepsini bırak ilk 4 yılında bu takım ne oynadı da şampiyon olmayı hak etti? Geçen sene biraz kıpırdandı da derbi maçlarda darmadağın olmadı mı? İlk defa bu sene doğru düzgün top oynamaya başladılar onda da hala manyak gibi her şeyi saha dışına taşımaya çalışıyorlar. Bu mu senin önündeki engeller? Türk futbolunun şu an önündeki en büyük engel senin zihniyetin lan.

Müteahhitler dışında akp döneminin yine en çok zenginleşenleri bunlar. Ama bulmuşsun koyun gibi kitleyi yedir yedirebildiğini.

Bakın fenerbahçeyi kapatıp akli melekeleri sıkıntılı fblileri bir süre ülke dışına çıkarsak ülkedeki gerilim, gerginlik seviyesi düşer, IQ seviyesi ise yükselir. Avrupa başarımız artar çünkü ülkede gerçekten futbol oynanmaya başlanır.

Ali Koç: "Bırakmamın zamanı geldi. 2 dönem için geldim. Fenerbahçe'nin şampiyon olması için zaten çok engel varken, benim başkanlığımla bunlar arttı. Süper Kupa'nın bile Fenerbahçe üzerinden konuşulması, ne ile mücadele ettiğimizi gösteriyor. Cımbızla bizi çekip, bizi gösterdiler. TFF, bu işi Ankara'ya raporlarken bizi işaretlemiş."

(Halk TV)

...

Kim ne derse desin bence çok başarılı adam

Yine konsolide etmiş güruhunu

Go for wictory diye hashtag'a toplamış

Ali Koç: "Bu sene bir rakibimizle yarışıyoruz. Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz. Bir hakem geçen gün televizyonda anlatıyor. 1997 yılında Beşiktaş lider. Son dakikada gülünç bir penaltı çalınıyor. Bunlar hep böyle şampiyon yapılıyor."

Geri
Üst Alt