Trabzon kongre üyesi ve eski yöneticisine oy vererek değişim yapıyorsunuz ha😂😂😂 ayrıca bunu diyen adamın yönetiminde rte nin dünürü var onun sayesinde geçen hafta stadı bastın.

Hala taraftarı kandırma peşinde. En son Ekrem İmamoğlu'na da laf atıyordu seçim için onu da tehdit ediyordu. Vallahi her tarafı ayrı oynuyor.

Ali Koç: "Koskoca sezonda sadece 1 kırmızı kart aldılar. Avrupa'da ise 4 kırmızı kart aldılar, oynadıkları maç sayısı belli. Biz ise 5 kırmızı kart alıyoruz. Trabzonspor maçına 9 sarı kart sınırında oyuncuyla çıktık. Ben tarihte ilk defa böyle bir şey görüyorum. Ne zaman kırmızı görecekler diye hep bekledim! Yani aslında şeytan detayda gizli."

yeminle ruh hastasi bu yakinda kendini kopruden atabilir :asd:

Ali Koç: "Fenerbahçe kötü bir sezon geçirdi diyen varsa iyi niyetli değildir. Fenerbahçe 102 puan alsa, rakibe 103 puan aldıracaklardı."

Ali de gerçeği dile getirmiş. FETÖ ile mücadele falan etmediler, bir orada bir buradalardı şikeden yırtmak için

sühely gelse böyle olurduk muhtemelen

adam fbyi siyasi kavgaya cekti

ali koçta kendi döneminde üye sayısı bastı aidat para ödeyerek.

Kimin koyunu fazla kapışmayı ya ciddi ciddi.

Felaket kavga ve laflar dönecek kongrelerinde.
onu kralını zamanında kılıcdaroglu chp yapmıştı partiye hep kendi adamlarını delege olarak atamıştı ama o delegeler ilk seçimde oy vermedi ona
yanı burada da öyle şeyler olabilir yalı ,çok sacmalamaya basladı feto filan derken

Bunlar süper kupa maçında takımı çektikleri için zaten gelecek sene Türkiye kupasından katılmama cezası almadılar mı?

Artık kürek takımları da Şampiyon olamaz gelecek sezon.

Geri
Üst Alt