GVP6HTuWwAAVsmp

Kendisi mhp liymiş. Devlet bahçeli 'den yardım istemeye gitmiş.

İsmail saymaz öyle dedi. İzmir'de polisin fener taraftarına kötü muamelesi dolayısıyla emniyetin içinde ülkücüler etkili diye bahçeli 'den yardım istemiş.

Bir ülkede bir ailenin bu kadar büyümesine kesinlikle izin verilmemeli. El atmadıkları neredeyse bir tane bile sektör yok.
Atatürk dedesini, şimdiki hükümette babasını zengin etti. Bakkal olarak kalsalardi keşke. Ülkeye el freni oldular, tek mantıklı yatirimlari yok sömürmek dışında.

Herkese mesaj veriyor bu fotoğraflarla. Dozajını arttırarak devam eder provokasyonlara.
mesaj vermek için yaptıysa bile içerde bir şeyler illaki konuşuldu ne olduğunu bilemiyoruz. muhtemelen hakemlerden yakınıp federasyonun taraflı tutumu olduğunu söylemiştir. gerekeni yapacağınızı düşünüyorum sayın bıkınım demiştir.

bundan federasyon ve hakemler de etkilenecektir. Resmen futbolda ilah benim, sıkıyorsa kayırmayın mesajı veriyor hakemlere.

Herkese mesaj veriyor bu fotoğraflarla. Dozajını arttırarak devam eder provokasyonlara.
bu tarz görüşmeleri normalde bizim yöneticilerde yapmalı,randevumu alamıyorlar bilmiyorum asla pasif kalınmamalı
lakin yalı bu sene saha dışı için mesaj vermek icin ne yaparsa yapsın hesaba katmadıgı cok büyük bir problemi var o da mourinho
herkese istedigini yaptırır belki ama mou ya ters bir söz bile söyleyemez ki daha nasıl bir manyakla karsılastıklarını anlamadılar

Geri
Üst Alt